Închide meniul

Edi Iordănescu i-a dat răspunsul lui Adrian Mititelu după ce oltenii au vrut să îl aducă la FC U Craiova 1948

Antena Sport Publicat: 12 decembrie 2021, 10:03

Edi Iordănescu i-a dat răspunsul lui Adrian Mititelu după ce oltenii au vrut să îl aducă la FC U Craiova 1948

Edi Iordănescu, prima reacție după ce a devenit favorit să preia echipa națională

Hepta

  • Tragerea la sorți a grupelor Nations League 2022-2023 e LIVE pe www.as.ro, joi, de la ora 19:00
  • Edi Iordănescu i-a răspuns rapid lui Adrian Mititelu

Conform digisport.ro, Iordănescu a oferit un răspuns negativ, chiar înainte ca negocierile dintre cele două părţi să înceapă. Edi este atras de ideea de a antrena în străinătate, mai ales după ultima experienţă din Liga 1, la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu a refuzat-o pe FC U Craiova 1948

Mai mult, episodul de la FCSB, acolo unde Gigi Becali a încălcat pactul de a nu interveni peste politica antrenorului l-ar face să nu meargă la Craiova. Acolo este cunoscut faptul că Adrian Mititelu are tendința de a proceda ca Gigi Becali atunci când vine vorba de echipa sa.

Oltenii se află în căutarea unui al patrulea antrenor pentru acest sezon, după Adrian Mutu (12 meciuri), Flavius Stoican (4 meciuri) și Eugen Trică (4 meciuri).

Reclamă

Gigi Becali a dat cărțile pe față! Cum se implică la FCSB și ce jucători i-a impus lui Edi Iordănescu

Finanțatorul FCSB a dat cărțile pe față și a dezvăluit modalitatea în care se implică la echipă. Becali susține că i-a impus jucători chiar și lui Edi Iordănescu.

„Toată lumea zice că se bagă Becali la echipă. Nu, domne! Eu îi trasez niște indicații. Uite, ce vreau, eu, când vii aici! Ce? Lui Edi nu i-am zis, i-am zis și lui. I-am zis: uite, vreau să joace Tavi Popescu, Șut și Șerban. Asta i-am zis de la început, când am semnat contractul.

Reclamă

A zis OK, Tavi și Șut, la Șerban mai discutăm. El a fost și accidentat. Eu i-am zis asta pentru că eu vreau să-i vând. Omul a fost de acord, care e problema!?„, a spus Becali pentru AS.ro.

Câți bani a încasat Eugen Trică de la Adrian Mititelu

Eugen Trică a fost demis de la FC U Craiova 1948 după numai o lună de la instalarea sa pe banca tehnică. Nu a fost totul în zadar pentru antrenorul de 45 de ani, care s-a ales cu o sumă importantă de la Adrian Mititelu.

În ciuda rezultatelor slabe, Trică a plecat cu conturile pline de la echipa din Bănie. În total, pentru o lună de muncă, antrenorul a încasat 38.000 de euro. Din acești bani, 13.000 de euro au reprezentat clauză de reziliere plătită către fosta sa echipă, 10.000 de euro, prima obținută la semnătură, alți 10.000 de euro pentru rezilierea contractului și 5.000 de euro, restanțe din precedentul mandat.

Reclamă 4 / 0/3

„Am plecat pentru că nu am avut rezultate. Am spus că plec dacă nu am rezultate, nu? Asta e. Mi-am dorit să fac mult mai mult, dar din păcate nu am reușit. Da, cer timp. Dar eu am avut patru etape la dispoziție, patru meciuri în care am câștigat un singur punct și asta a fost.

Am rămas în relație foarte bună cu familia Mititelu. Da, despărțirea a fost de comun acord. Ne-am strâns mâna, din păcate nu am reușit. Îmi pare rău că nu am reușit. Jucătorii au încercat, au făcut tot ce au putut. Le urez baftă multă. Ei atât au putut și s-a văzut o presiune asupra lor. Nu propun eu nume, domnul Mititelu știe cel mai bine ce vrea”, a spus Eugen Trică.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Echipa naţională • 16:39
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
"Merită Ianis Hagi să fie la EURO?" Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Echipa naţională • 16:22
„Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a "uitat" din nou pe bancă pe Ianis
Echipa naţională • 27 mart., 22:46
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a „uitat” din nou pe bancă pe Ianis: „E de reflectat!”
Edi Iordănescu l-a vizitat pe Carlo Ancelotti
Echipa naţională • 27 mart., 22:17
Edi Iordănescu l-a vizitat pe Carlo Ancelotti! L-a avut alături pe tatăl lui şi a transmis un mesaj superb: „Doi titani!”
"Edi Iordănescu s-a gândit la Alex Chipciu?" Răspunsul dat imediat de un oficial FRF
Echipa naţională • 27 mart., 19:23
„Edi Iordănescu s-a gândit la Alex Chipciu?” Răspunsul dat imediat de un oficial FRF