Închide meniul

”Mă gândeam că nu va sta mult la FCSB!” Victor Pițurcă îl critică pe Edi Iordănescu: ”Nu are un psihic foarte puternic!”

Publicat: 3 ianuarie 2022, 16:12

Reclamă
”Mă gândeam că nu va sta mult la FCSB!” Victor Pițurcă îl critică pe Edi Iordănescu: ”Nu are un psihic foarte puternic!”

Victor Piţurcă îl "laudă" pe Ladislau Boloni pentru că a refuzat echipa naţională

Victor Piţurcă e fostul selecţioner al României / Profimedia

Victor Pițurcă îl critică pe Edi Iordănescu

Edi Iordănescu a rezistat doar patru luni pe banca tehnică a FCSB. Deranjat de atitudinea lui Gigi Becali, antrenorul a plecat după 8 victorii consecutive în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Victor Pițurcă se aștepta la un astfel de deznodământ și a subliniat marele minus al lui Iordănescu Jr.

”Da, mă gândeam că Edi nu va sta mult la FCSB. De asta am declarat că va sta foarte puțin acolo. Edi Iordănescu nu are un psihic foarte puternic, repede își face bagajul și pleacă. Ăsta e un minus pentru el, pe care sper să îl corecteze”, a declarat Victor Pițurcă pentru sport.ro.

Răzvan Burleanu nu l-a mai chemat la negocieri pe Victor Pițurcă

Răzvan Burleanu a decis să renunțe la varianta de a-i propune postul de selecționer lui Victor Pițurcă. Președintele Federației Române de Fotbal l-a scos din cărți pe antrenorul de 65 de ani, care a fost pe banca naționalei în trei mandate, ultima dată între 2011 și 2014.

Adi Mutu, Edi Iordănescu și Ladislau Boloni sunt antrenorii care au păstrat șanse pentru a semna contractul cu FRF. Din informașiile as.ro, Mutu este mare favorit pentru a deveni selecționerul României. Acesta ar fi ajuns la un acord de principiu cu Burleanu și Stoichiță încă de la începutul lunii decembrie.

Reclamă

Chiar și așa, șefii Federației au fost în Franța pentru a purta o discuție cu Ladislau Boloni. Și Adrian Ursea a fost o variantă de luat în calcul.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 LIVE TEXTU Cluj – Dinamo 1-2. „Câinii” au întors scorul! Gol fabulos marcat de Milanov! 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” 20:12 VIDEOImagini de colecție cu Zinedine Zidane, la cursa de sprint de la Miami! Ce gafă a fost aproape să comită, la decernarea premiilor 20:05 LIVE VIDEOSporting – Portimonense e acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Boavista – Gil Vicente 1-1 19:53 VIDEOIpswich Town a promovat în Premier League, după 22 de ani! Nebunie pe străzi şi în vestiar 19:40 VIDEOBernadette Szocs a pierdut partida cu Natalia Bajor, la Saudi Smash 2024. Diaconu şi Dragoman, eliminate 19:07 Kyren Wilson, primul finalist al Campionatului Mondial de snooker 2024! A câştigat 8 dintre ultimele 10 frame-uri 18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj Vezi toate știrile
Citește și