Închide meniul

”Putem să-i numim campioni pe cei de la CFR Cluj!” Rapidiștii râd de rivalii de la FCSB: ”Noi puteam să fim pe locul doi dacă eram mai atenți!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 4 ianuarie 2022, 12:09

”Putem să-i numim campioni pe cei de la CFR Cluj!” Rapidiștii râd de rivalii de la FCSB: ”Noi puteam să fim pe locul doi dacă eram mai atenți!”

Rapid defilează în Liga 1

FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Rapidiștii râd de rivalii de la FCSB

Alexandru Albu este ferm convins că CFR Cluj va câștiga al cincilea titlu consecutiv. Întrebat despre obiectivul giuleștenilor, mijlocașul a anunțat că speră să ajungă în play-off cu Rapidul și să obțină o clasare cât mai bună.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Dacă aveam puţin mai multă atenţie, puteam să fim chiar pe locul doi-trei, am pierdut foarte multe puncte când am condus şi cu 2-0, dar ăsta e fotbalul şi de aia îl iubim cu toţii, pentru că ajungi de la agonie la extaz. 

Sperăm să ne pregătim foarte bine, să începem bine campionatul pentru a rămâne în play-off. Suntem o echipă de tradiţie şi primul pas e să intrăm în play-off. 

După avem alţi paşi pe care să-i urmăm. La campionat e foarte greu anul ăsta, pentru că CFR… putem să-i numim campioni chiar dacă mai e mult până la final, dar ne jucăm şansa să rămânem în play-off şi, de ce nu, să rămânem cât mai sus în clasament”, a spus Alexandru Albu pentru telekomsport.ro.

EXCLUSIV. Alexandru Bourceanu nu îi dă șanse FCSB-ului în lupta la titlu

FCSB a încheiat 2021 la 10 puncte în spatele liderului CFR Cluj, iar Alexandru Bourceanu, fostul căpitan al roș-albaștrilor, este de părere că echipa din Gruia va câștiga al cincilea titlu consecutiv.

Reclamă

”CFR a fost o echipă mai bună ca FCSB, asta e clar. E treaba clubului, managmentului, de ce n-au câștigat titlul 5 ani.

CFR-ul are un avans destul de mare, dar în momentul în care vine play-off-ul vor veni undeva la 5, 6 puncte. Mai sunt meciuri de jucat din sezonul regulat așa că se mai pot întâmpla chestii. 

E mai bună decât toate echipele, a fost mai bună în acest tur de campionat decât toate echipele din Liga 1. Dacă ne raportăm la rezultate, clar merită. Rezultatele sunt cele care contează dacă ne raportăm la titlu”, a declarat Alexandru Bourceanu, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Reclamă 4 / 0/3

În tricoul roș-albastru, Bourceanu a cucerit trei titluri consecutive: 2012-2013, 2013-2014 și 2014-2015. De asemenea, acesta a cucerit și Cupa României, în sezonul 2014-2015, dar și Supercupa, în sezonul 2013-2014.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:39 CFR Cluj – Sepsi LIVE TEXT (21:00). Luptă infernală pentru locul 2. Echipele probabile 15:24 „Să ne dea stadionul pentru Liga Campionilor!” Gigi Becali cere desfiinţarea lui CSA Steaua, după titlul câştigat de FCSB 14:45 Lovitura de 100 de milioane de euro pregătită de Ferrari pentru a opri supremaţia Red Bull, după ce a bătut palma cu Hamilton 13:42 „Prima dată în viaţa mea!” Ce mesaj a primit Gigi Becali de la Dan Şucu, la miezul nopţii, după ce FCSB a devenit campioană 13:23 „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp!” Gigi Becali a făcut show după ce FCSB a cucerit titlul din Liga 1 13:11 FotoCum a fost surprinsă fiica lui Gică Popescu, după ce FCSB a învins-o pe Farul şi a câştigat titlul în Liga 1 13:06 PAOK – AEK LIVE VIDEO (19:30) în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal Vezi toate știrile
Citește și