Închide meniul

”Putem să-i numim campioni pe cei de la CFR Cluj!” Rapidiștii râd de rivalii de la FCSB: ”Noi puteam să fim pe locul doi dacă eram mai atenți!”

Dragoș Vasile Publicat: 4 ianuarie 2022, 12:09

”Putem să-i numim campioni pe cei de la CFR Cluj!” Rapidiștii râd de rivalii de la FCSB: ”Noi puteam să fim pe locul doi dacă eram mai atenți!”

Rapid defilează în Liga 1

FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

  • Rapidiștii râd de rivalii de la FCSB
  • Alexandru Albu nu le dă nicio șansă roș-albaștrilor la titlu

Rapidiștii râd de rivalii de la FCSB

Alexandru Albu este ferm convins că CFR Cluj va câștiga al cincilea titlu consecutiv. Întrebat despre obiectivul giuleștenilor, mijlocașul a anunțat că speră să ajungă în play-off cu Rapidul și să obțină o clasare cât mai bună.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Dacă aveam puţin mai multă atenţie, puteam să fim chiar pe locul doi-trei, am pierdut foarte multe puncte când am condus şi cu 2-0, dar ăsta e fotbalul şi de aia îl iubim cu toţii, pentru că ajungi de la agonie la extaz. 

Sperăm să ne pregătim foarte bine, să începem bine campionatul pentru a rămâne în play-off. Suntem o echipă de tradiţie şi primul pas e să intrăm în play-off. 

Reclamă

După avem alţi paşi pe care să-i urmăm. La campionat e foarte greu anul ăsta, pentru că CFR… putem să-i numim campioni chiar dacă mai e mult până la final, dar ne jucăm şansa să rămânem în play-off şi, de ce nu, să rămânem cât mai sus în clasament”, a spus Alexandru Albu pentru telekomsport.ro.

Citește și:

EXCLUSIV. Alexandru Bourceanu nu îi dă șanse FCSB-ului în lupta la titlu

FCSB a încheiat 2021 la 10 puncte în spatele liderului CFR Cluj, iar Alexandru Bourceanu, fostul căpitan al roș-albaștrilor, este de părere că echipa din Gruia va câștiga al cincilea titlu consecutiv.

Reclamă

”CFR a fost o echipă mai bună ca FCSB, asta e clar. E treaba clubului, managmentului, de ce n-au câștigat titlul 5 ani.

CFR-ul are un avans destul de mare, dar în momentul în care vine play-off-ul vor veni undeva la 5, 6 puncte. Mai sunt meciuri de jucat din sezonul regulat așa că se mai pot întâmpla chestii. 

E mai bună decât toate echipele, a fost mai bună în acest tur de campionat decât toate echipele din Liga 1. Dacă ne raportăm la rezultate, clar merită. Rezultatele sunt cele care contează dacă ne raportăm la titlu”, a declarat Alexandru Bourceanu, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Reclamă 4 / 0/3

În tricoul roș-albastru, Bourceanu a cucerit trei titluri consecutive: 2012-2013, 2013-2014 și 2014-2015. De asemenea, acesta a cucerit și Cupa României, în sezonul 2014-2015, dar și Supercupa, în sezonul 2013-2014.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie Vezi toate știrile
Pe același subiect
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice
Liga 1 • 18:51
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB”
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest!
Extra • 16:57
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Echipa naţională • 16:39
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest
Liga 1 • 14:56
Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare”