Închide meniul

Probleme uriaşe la Academica Clinceni! 4 jucători au reziliat contractele. Echipa de play-off care profită de situaţia ilfovenilor

Antena Sport Publicat: 4 ianuarie 2022, 13:56

Reclamă
Probleme uriaşe la Academica Clinceni! 4 jucători au reziliat contractele. Echipa de play-off care profită de situaţia ilfovenilor

Probleme uriaşe la Academica Clinceni!

Hepta

Michael Omoh, Nichita Patriche, Paul Pîrvulescu şi Florin Achim sunt cei patru fotbalişti care au plecat deja de la Academica Clinceni, echipă care se apropie de dezastru. În cazul lui Achim, acesta mai are contract cu echipa până la 31 ianuarie, fiind tentat să îl încheie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa de play-off care profită de situaţia explozivă de la Academica este Botoşani. Moldovenii îl vor transfera pe Omoh, jucătorul de 30 de ani cotat la 250.000 de euro. El a marcat un gol în cele 19 meciuri disputate pentru Academica.

După 21 de etape disputate din sezonul regulat, Academica Clinceni este pe locul 16 în Liga 1, cu doar două victorii. 11 puncte au adunat ilfovenii.

Scene uluitoare la baza Academicii Clinceni

Scandalurile au început la Academica la finalul anului trecut. Ionuț Chirilă s-a prezentat la baza de antrenament, dar a fost blocat de oamenii de pază la intrare.

Ionuț Chirilă a fost îndepărtat forțat de pe banca Academicii Clinceni după ce clubul ilfovean și-a adus acționari noi, la începutul lunii decembrie. Doar că antrenorul de 55 de ani nu a vrut să plece de la Clinceni și susținea că, în continuare, el este cel care conduce echipa.

Reclamă

„Nu sunt lăsat să intru în bază să-mi exercit profesia conform contractului de muncă. Executați un ordin? Eu trebuie să-mi fac antrenamentul, dar dumneavoastră nu îmi permiteți să intru la antrenament.

Am antrenament la ora 11:00 cu prima echipă, fiincă sunt antrenorul principal al acestei echipe. Eu m-am prezentat la ora 11:00, dar sunt aici niște domni care nu mă lasă să intru în baza de antrenament. Ca atare, nu-mi pot exercita meserie de antrenor”, a spus Ionuț Chirilă, în videoclipul înregistrat de sine însuși.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:05 VIDEOSporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă ACUM 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” 16:44 VIDEOApărare eroică a României în meciul cu Japonia, de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia 1, Grupa A 16:35 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Calificările sunt ACUM, în AntenaPLAY 15:55 VIDEOOvidiu Ionescu a debutat cu o victorie pe tabloul principal la Saudi Smash 2024, exclusiv în AntenaPLAY 15:50 UPDATELeeds – Southampton a fost live, în AntenaPLAY. Leeds a ratat promovarea directă în Premier League! Ipswich a promovat! 15:45 VIDEORomânia – Japonia 4-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori la Campionatul Mondial de hochei 15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham 15:27 Jucătorii de la U Cluj vor să o retrogradeze pe Dinamo! Prima anunțată în vestiar pentru o victorie în fața „câinilor” Vezi toate știrile
Citește și