Închide meniul

Probleme uriaşe la Academica Clinceni! 4 jucători au reziliat contractele. Echipa de play-off care profită de situaţia ilfovenilor

Reclamă

Antena Sport Publicat: 4 ianuarie 2022, 13:56

Probleme uriaşe la Academica Clinceni! 4 jucători au reziliat contractele. Echipa de play-off care profită de situaţia ilfovenilor

Probleme uriaşe la Academica Clinceni!

Hepta

Michael Omoh, Nichita Patriche, Paul Pîrvulescu şi Florin Achim sunt cei patru fotbalişti care au plecat deja de la Academica Clinceni, echipă care se apropie de dezastru. În cazul lui Achim, acesta mai are contract cu echipa până la 31 ianuarie, fiind tentat să îl încheie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa de play-off care profită de situaţia explozivă de la Academica este Botoşani. Moldovenii îl vor transfera pe Omoh, jucătorul de 30 de ani cotat la 250.000 de euro. El a marcat un gol în cele 19 meciuri disputate pentru Academica.

După 21 de etape disputate din sezonul regulat, Academica Clinceni este pe locul 16 în Liga 1, cu doar două victorii. 11 puncte au adunat ilfovenii.

Scene uluitoare la baza Academicii Clinceni

Scandalurile au început la Academica la finalul anului trecut. Ionuț Chirilă s-a prezentat la baza de antrenament, dar a fost blocat de oamenii de pază la intrare.

Ionuț Chirilă a fost îndepărtat forțat de pe banca Academicii Clinceni după ce clubul ilfovean și-a adus acționari noi, la începutul lunii decembrie. Doar că antrenorul de 55 de ani nu a vrut să plece de la Clinceni și susținea că, în continuare, el este cel care conduce echipa.

Reclamă

„Nu sunt lăsat să intru în bază să-mi exercit profesia conform contractului de muncă. Executați un ordin? Eu trebuie să-mi fac antrenamentul, dar dumneavoastră nu îmi permiteți să intru la antrenament.

Am antrenament la ora 11:00 cu prima echipă, fiincă sunt antrenorul principal al acestei echipe. Eu m-am prezentat la ora 11:00, dar sunt aici niște domni care nu mă lasă să intru în baza de antrenament. Ca atare, nu-mi pot exercita meserie de antrenor”, a spus Ionuț Chirilă, în videoclipul înregistrat de sine însuși.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” Vezi toate știrile
Citește și