Închide meniul

Jucătorii de la FCSB, motivaţi la revenirea din vacanţă. „Să fie CFR Cluj favorită, vedem la final cine ridică trofeul”. Florin Tănase, cel mai important „transfer” al începutului de an!

Iulian Focșăneanu Publicat: 5 ianuarie 2022, 10:47 / Actualizat: 5 ianuarie 2022, 20:42

Reclamă
Jucătorii de la FCSB, motivaţi la revenirea din vacanţă. „Să fie CFR Cluj favorită, vedem la final cine ridică trofeul. Florin Tănase, cel mai important „transfer al începutului de an!

Ilie Dumitrescu, mesaj clar în privinţa lui Andrei Cordea

Andrei Cordea, într-un meci pentru FCSB/ Profimediaimages

Autor a trei goluri în această ediţie de campionat, Cordea şi-a făcut toate calculele. Este convins că disputa de pe Arena Naţională, de peste 2 săptămâni şi jumătate, are o miză uriaşă. Victoria este obligatorie pentru echipa lui Toni Petrea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Cordea: „Avem un lot foarte bun, ne putem bate la campionat”

Îmi doresc să fiu sănătos și să îmi ajut echipa, ca să avem rezultate notabile. A fost o vacanță destul de scurtă, dar 16 zile au fost ok. Noi ne dorim să câștigăm (n.r. meciul cu CFR Cluj). Dacă o să câștigăm, mai rămân 7 puncte, în play-off sunt 3… o să se joace.

Eu cred că suntem jucători cu calitate, avem un lot foarte bun și ne putem bate la campionat. Sunt un jucător care își dorește foarte mult să ajute echipa, iar obiectivele echipei sunt mai importante. Îmi doresc să joc și să marchez. Mai este mult până acolo și o să vedem ce o să fie. Să fie CFR favorită și o să vedem al final cine o să ridice trofeul„, a declarat Andrei Cordea la vizita medicală.

Gigi Becali a anunţat deja că face economie şi că nu va transfera niciun jucător în această iarnă. Marea satisfacţie a roş-albaştrilor este că Florin Tănase va rămâne la echipă.

E căpitanul nostru și este bine că rămâne, dar alegerea este a lui și o să vedem ce o să fie„, a mai spus jucătorul de 22 de ani.

Reclamă

Gigi Becali renunţă la jucătorii cu salarii mari

Gigi Becali şi-a schimbat radical strategia la FCSB. Patronul vicecampioanei României vrea să facă performanţă cu bani puţini. Pentru a reduce bugetul de salarii, latifundiarul din Pipera este dispus să facă schimbări masive în lot. Constantin Budescu a fost primul jucător dat afară, dar urmează şi alţii.

Şi Claudiu Keşeru a fost la un pas să plece încă din această iarnă. Salariul atacantului de 35 de ani nu este pe placul lui Gigi Becali. Totuşi, finanţatorul roş-albaştrilor s-a răzgândit şi s-a hotărât să se bazeze până la finalul sezonului pe fostul golgheter de la Ludogoreţ.

Gigi Becali îşi doreşte să facă profit şi aşteaptă o ofertă pentru Florin Tănase. Golgheterul lui FCSB poate pleca la orice echipă achită 3 milioane de euro, cât este clauza de reziliere.

Reclamă 4 / 0/3

Cu Budescu am reușit să reziliem. Va pleca și Keșeru la vară. Probabil va pleca și Tănase până atunci. E o economie de 100.000 de euro. De acum, facem economie!„, a declarat Becali la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:52 Andrea Compagno l-a pulverizat pe Mihai Stoica: „Nu ştiu cine este acest personaj!” Afirmaţii explozive ale atacantului italian 11:06 Mesajul celor de la FCSB, la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor de Steaua la Sevilla, în 1986 10:18 NEWS ALERTPerechea Ovidiu Ionescu – Bernadette Szocs s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024. Lista românilor care merg la Paris 10:11 EXCLUSIVVictor Piţurcă a vorbit la 38 de ani de la Sevilla ’86 despre hegemonia Stelei: „A dominat timp de 4 ani Europa!” 9:51 VIDEOSamara şi Dragoman au pierdut cu Chen Meng şi Wang Manyu la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu au pierdut şi ei 9:39 Kyren Wilson s-a prăbuşit emoţional după ce a devenit campion mondial: „Părinţii mei și-au pus casa ipotecă pentru mine” 9:08 Oleksandr Pielieshenko a murit pe frontul din Ucraina! Halterofilul participase la Jocurile Olimpice de la Rio 8:56 Arabii nu i-au dat nicio şansă lui Gigi Becali! Transferul anunţat. Jucătorul, surprins pe aeroport 8:32 „Nu e plăcut că toată lumea te înjură!” Alexandru Băluţă a reacţionat după ce a fost huiduit de tot stadionul la Craiova 8:17 Ce a putut spune Gigi Becali despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid. Declaraţii incredibile ale patronului de la FCSB Vezi toate știrile
Citește și