Închide meniul

Jucătorii de la FCSB, motivaţi la revenirea din vacanţă. „Să fie CFR Cluj favorită, vedem la final cine ridică trofeul”. Florin Tănase, cel mai important „transfer” al începutului de an!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 5 ianuarie 2022, 10:47 / Actualizat: 5 ianuarie 2022, 20:42

Jucătorii de la FCSB, motivaţi la revenirea din vacanţă. „Să fie CFR Cluj favorită, vedem la final cine ridică trofeul. Florin Tănase, cel mai important „transfer al începutului de an!

Ilie Dumitrescu, mesaj clar în privinţa lui Andrei Cordea

Andrei Cordea, într-un meci pentru FCSB/ Profimediaimages

Autor a trei goluri în această ediţie de campionat, Cordea şi-a făcut toate calculele. Este convins că disputa de pe Arena Naţională, de peste 2 săptămâni şi jumătate, are o miză uriaşă. Victoria este obligatorie pentru echipa lui Toni Petrea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Cordea: „Avem un lot foarte bun, ne putem bate la campionat”

Îmi doresc să fiu sănătos și să îmi ajut echipa, ca să avem rezultate notabile. A fost o vacanță destul de scurtă, dar 16 zile au fost ok. Noi ne dorim să câștigăm (n.r. meciul cu CFR Cluj). Dacă o să câștigăm, mai rămân 7 puncte, în play-off sunt 3… o să se joace.

Eu cred că suntem jucători cu calitate, avem un lot foarte bun și ne putem bate la campionat. Sunt un jucător care își dorește foarte mult să ajute echipa, iar obiectivele echipei sunt mai importante. Îmi doresc să joc și să marchez. Mai este mult până acolo și o să vedem ce o să fie. Să fie CFR favorită și o să vedem al final cine o să ridice trofeul„, a declarat Andrei Cordea la vizita medicală.

Gigi Becali a anunţat deja că face economie şi că nu va transfera niciun jucător în această iarnă. Marea satisfacţie a roş-albaştrilor este că Florin Tănase va rămâne la echipă.

E căpitanul nostru și este bine că rămâne, dar alegerea este a lui și o să vedem ce o să fie„, a mai spus jucătorul de 22 de ani.

Reclamă
Citește și:

Gigi Becali renunţă la jucătorii cu salarii mari

Gigi Becali şi-a schimbat radical strategia la FCSB. Patronul vicecampioanei României vrea să facă performanţă cu bani puţini. Pentru a reduce bugetul de salarii, latifundiarul din Pipera este dispus să facă schimbări masive în lot. Constantin Budescu a fost primul jucător dat afară, dar urmează şi alţii.

Şi Claudiu Keşeru a fost la un pas să plece încă din această iarnă. Salariul atacantului de 35 de ani nu este pe placul lui Gigi Becali. Totuşi, finanţatorul roş-albaştrilor s-a răzgândit şi s-a hotărât să se bazeze până la finalul sezonului pe fostul golgheter de la Ludogoreţ.

Gigi Becali îşi doreşte să facă profit şi aşteaptă o ofertă pentru Florin Tănase. Golgheterul lui FCSB poate pleca la orice echipă achită 3 milioane de euro, cât este clauza de reziliere.

Reclamă 4 / 0/3

Cu Budescu am reușit să reziliem. Va pleca și Keșeru la vară. Probabil va pleca și Tănase până atunci. E o economie de 100.000 de euro. De acum, facem economie!„, a declarat Becali la digisport.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă Vezi toate știrile
Citește și