Închide meniul

„E o economie de 100.000 de euro!”. Gigi Becali renunţă la jucătorii cu salarii mari. „Probabil va pleca şi Florin Tănase”. Patronul lui FCSB, interesat exclusiv de buget!

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 ianuarie 2022, 23:50

„E o economie de 100.000 de euro!. Gigi Becali renunţă la jucătorii cu salarii mari. „Probabil va pleca şi Florin Tănase. Patronul lui FCSB, interesat exclusiv de buget!

Gigi Becali renunţă la jucătorii cu salarii mari de la FCSB

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via hepta

  • Gigi Becali a luat decizii drastice
  • FCSB nu face niciun transfer în această iarnă

Şi Claudiu Keşeru a fost la un pas să plece încă din această iarnă. Salariul atacantului de 35 de ani nu este pe placul lui Gigi Becali. Totuşi, finanţatorul roş-albaştrilor s-a răzgândit şi s-a hotărât să se bazeze până la finalul sezonului pe fostul golgheter de la Ludogoreţ.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali: „De acum, facem economie la FCSB!”

Gigi Becali îşi doreşte să facă profit şi aşteaptă o ofertă pentru Florin Tănase. Golgheterul lui FCSB poate pleca la orice echipă achită 3 milioane de euro, cât este clauza de reziliere.

Cu Budescu am reușit să reziliem. Va pleca și Keșeru la vară. Probabil va pleca și Tănase până atunci. E o economie de 100.000 de euro. De acum, facem economie!„, a declarat Becali la digisport.ro.

Reclamă

Chiar dacă FCSB are cu 10 puncte mai puţin decât CFR Cluj şi fanii aşteptau întăriri de titlu, patronul vicecampioanei i-a anunţat să îşi ia gândul.

Nu mai cumpăr niciun jucător! Nu ne interesează nimeni acum! Dacă vom lua campionatul, vom mai aduce, dar până atunci vom face economie„, a precizat finanţatorul lui FCSB.

Reclamă

Pentru a scăpa cât mai repede de Budescu, Gigi Becali i-a plătit nu mai puţin de 150.000 de euro. „Magicianul” primea un salariu lunar de 25.000 de euro.

Citește și:

FCSB ţine închis „robinetul” la transferuri

Mihai Stoica neagă că ar exista oferte pe numele lui Florin Tănase. De altfel, acesta a precizat că FCSB nu are de gând să facă vreun transfer în această iarnă. Singurul jucător care ar putea fi adus, totuşi, este David Miculescu de la UTA.

Tănase nu pleacă nicăieri. Nu are nicio ofertă. Vorbesc zilnic cu el. Mâine mă întâlnesc să joc un Padbol cu el.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB nu aduce pe nimeni, doar din academie. Niciun jucător, in perioada asta, nu e interesant pentru noi. A, daca cei de la UTA se gandesc ca a trecut timpul si se apropie de ultimul an si accepta oferta facuta in vara de 500.000, da, cred ca da. Ramane in continuare interesul nostru pentru David Miculescu„, a precizat MM, cu o zi în urmă.

Pentru FCSB urmează chiar marele derby cu CFR Cluj. Roş-albaştrii sunt obligaţi să înceapă ca din tun 2022 pentru a nu se mări şi mai mult distanţa faţă de campioana en-titre.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:50 LIVE VIDEOAdina Diaconu – Manika Batra e ACUM LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Elizabeta Samara – Sabine Winter (ora 13:20) 11:17 Câţi bani cere Cristiano Bergodi pentru a pleca de la Rapid. Dan Şucu şi Victor Angelescu l-au băgat în şedinţă de urgenţă! 11:14 Mihai Stoica a anunţat că Gigi Becali a renunţat la transferul unui star din Liga 1: „N-are niciun sens să insistăm!” 10:52 SUA atacă medalia de aur la Jocurile Olimpice cu un nou „Dream Team”: LeBron James, Stephen Curry şi Kevin Durant, în echipă 10:42 FotoCole Palmer, „poker” şi trei recorduri spulberate pentru Chelsea! Imagini ruşinoase cu londonezii care se „bat” pentru minge 10:25 „E peste Coman, e de nivelul lui Drăguşin!” Dumitru Dragomir a dat verdictul despre cel mai valoros jucător din Liga 1 10:13 Al Ain – Al Hilal LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:00. Se anunţă show total în prima semifinală a Ligii Campionilor Asiei 10:00 Cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului! Gigi Becali transferă cinci jucători după câştigarea titlului 8:57 „Nu aş face-o pentru nimic în lume!” Primul refuz după ce Rapid a pierdut al 4-lea meci din playoff 8:49 Ce se întâmplă la FCSB, imediat după câştigarea matematică a titlului! Apel de urgenţă: „Avem deschidere totală!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mihai Stoica a anunţat că Gigi Becali a renunţat la transferul unui star din Liga 1
Liga 1 • 11:14
Mihai Stoica a anunţat că Gigi Becali a renunţat la transferul unui star din Liga 1: „N-are niciun sens să insistăm!”
Mihai Stoica a dezvăluit cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului
Liga 1 • 10:00
Cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului! Gigi Becali transferă cinci jucători după câştigarea titlului
Ce se întâmplă la FCSB, imediat după câştigarea matematică a titlului
Liga 1 • 8:49
Ce se întâmplă la FCSB, imediat după câştigarea matematică a titlului! Apel de urgenţă: „Avem deschidere totală!”
Florinel Coman, sfătuit să nu se grăbească să plece de la FCSB
Liga 1 • 15 apr., 22:21
Florinel Coman, sfătuit să nu se grăbească să plece de la FCSB! Când ar putea prinde un transfer de vis
Prima mutare de la FCSB, din sezonul viitor! Anunţul lui Mihai Stoica
Liga 1 • 15 apr., 21:00
Prima mutare de la FCSB, din sezonul viitor! Anunţul lui Mihai Stoica: „E mereu în top 3!”