Închide meniul

George Puşcaş nu mai are viitor la Reading: „A reprezentat o mare dezamăgire”. Atacantul ar putea ajunge sub comanda lui Dan Petrescu, la CFR Cluj

Gabriel Zamfirescu Publicat: 6 ianuarie 2022, 12:52

Reclamă
George Puşcaş nu mai are viitor la Reading: „A reprezentat o mare dezamăgire. Atacantul ar putea ajunge sub comanda lui Dan Petrescu, la CFR Cluj

George Pușcaș nu mai are viitor la Reading

Profimedia

George Puşcaş trăieşte un coşmar la Reading, în liga a doua engleză. Nu a mai marcat de 275 de zile şi este pe lista neagră a britanicilor care vor să scape de jucător cât mai repede. Un aporpiat al celor de la Reading a vorbit despre situaţia internaţionalului român.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

George Puşcaş nu mai are viitor la Reading

George Puşcaş nu mai are şanse de a juca la Reading. Clubul are mari probleme financiare şi vrea să scape cât mai repede de fotbalist. L-ar şi împrumuta ca să scape de o parte din salariul său, unul dintre cele mai mari din lot. Jurnalistul britanic Jonathan Low a vorbit despre situaţia românului. „Pușcaș traversează un sezon foarte dificil la Reading. A evoluat în mai multe meciuri, dar niciodată nu a impresionat.

Nu a marcat deloc în acest sezon și nu a fost nici măcar pe aproape. Sistemul de joc nu-l ajută, dar după doi ani și jumătate la Reading ar trebui să fie un jucător important. Accidentarea lui Lucas Joao i-a oferit lui Pușcaș șansa de a juca mai mult, fiecare meci a reprezentat o mare dezamăgire. O plecare l-ar ajuta acum, dar el mai are doi ani și jumătate de contract și încasează unul dintre cele mai mari salarii.

Reading are mari probleme din punct de vedere financiar și trebuie să taie din costuri. Ar fi ideal ca Pușcaș să plece acum, dar rămâne de văzut ce echipă ar fi dispusă să-i achite salariul. Varianta unui împrumut pare foarte plauzibilă”, a spus Jonathan Low, conform digisport.ro.

Atacantul, dorit de Dan Petrescu

Atacantul lui Reading ar putea ajunge în România, acolo unde este dorit la CFR Cluj. Chiar antrenorul campioanei, Dan Petrescu, a spus la finalul anului trecut, că îl interesează George Puşcaş şi că speră ca acesta să ajungă împrumut în România în următoarea perioadă.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:29 VIDEOOvidiu Ionescu a pierdut în 3 seturi meciul cu Wang Chuqin la Saudi Smash 2024. Românul a câştigat un punct superb 13:20 Programul complet al play-off-ului de promovare din England Championship. Meciurile sunt live în AntenaPLAY 13:02 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 12:43 EXCLUSIVDarius Olaru nu a stat pe gânduri când a fost întrebat despre transferul spectaculos de la FCSB 12:07 Andrey Rublev, dezvăluire incredibilă după ce a câştigat titlul de la Madrid: „Sunt bolnav de opt sau nouă zile” 11:13 Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Îl cunoaşte toată lumea!” 10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf 10:23 Alexandru Băluţă, devastator înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Nu vreau să mai am vreodată o discuţie cu Rotaru” 9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” Vezi toate știrile
Citește și