Închide meniul

Dan Petrescu îl așteaptă cu brațele deschise pe George Pușcaș. „CFR Cluj va fi mereu interesată!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 18 decembrie 2021, 14:38

Dan Petrescu îl așteaptă cu brațele deschise pe George Pușcaș. „CFR Cluj va fi mereu interesată!

George Pușcaș, așteptat de Dan Petrescu la CFR Cluj

DPA Images / Nick Potts via Hepta

Dan Petrescu a declarat că nu știe dacă CFR Cluj a început tratativele cu George Pușcaș, dar „Bursucul” a recunoscut că și-ar dori să-l aibe pe atacantul naționalei României în echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu, despre transferul lui George Pușcaș la CFR Cluj

„Toți jucătorii buni sunt ținta CFR-ului. Personal n-am auzit decât din ziare despre George Pușcaș. Știm de Buș că a semnat sigur. CFR mereu va fi interesată de orice atacant și jucător de valoare„, a spus Dan Petrescu, la conferința de presă dinaintea meciului CFR Cluj – FC Argeș.

În vârstă de 25 de ani, ”Puski” este cotat la 2.5 milioane de euro pe site-urile de specialitate. În actualul sezon, acesta a evoluat în 22 de partide, însă nu a reușit să înscrie.

Anunțul transferului lui Pușcaș la CFR Cluj a fost făcut de presa din Anglia. „Atacantul român traversează un sezon slab, ajungând la 27 de meciuri fără gol marcat. În plus, și-a pierdut locul în primul 11. În aceste condiții, Reading s-ar putea să-l împrumute în această iarnă. Iar o plecare a lui Pușcaș nu este departe de a se realiza, CFR Cluj fiind interesată de serviciile sale”, anunță englezii de la footballleagueworld.co.uk.

CFR Cluj vrea și un jucător din Liga 1

CFR Cluj a pus ochii pe Bogdan Racovițan, fundașul lui FC Botoșani pe care îl vrea și Gigi Becali la FCSB. Adus de la Dijon, fiind născut acolo, fundaşul central s-a impus rapid în primul 11 al celor de la Botoşani, iar, după nici măcar un an la club, apărătorul poate deja părăsi clubul.

Reclamă

Sunt ferm convins că vor veni alţii care aşteaptă la uşă. (n.r. Racoviţan ar putea să plece?) Toţi jucătorii sunt de vânzare. Sunt discuţii cu o singură echipă din România, pentru că e un jucător bun, un jucător de lot naţional şi e normal să fie căutat, lumea se uită cu atenţie la jucători români, pentru că sunt greu de găsit”, a declarat antrenorul lui FC Botoșani, Marius Croitoru, conform telekomsport.ro.

Dan Petrescu, nemulțumit de regulile din Liga 1

Dan Petrescu îi face praf pe şefii fotbalului românesc. Antrenorul campioanei dă de pământ cu regulile impuse echipelor. Ar vrea să folosească în campionat tot lotul pe care îl are la dispoziţie. Mai mult, Dan Petrescu spune că Liga 1 se va amâna din cauza valului 5 al pandemiei.

„Dacă e pandemie, lăsaţi-ne să avem câţi jucători vrem în lot şi să îi folosim când vrem. Jucăm cu 20 de meciuri mai mult ca celelalte. Vrem ca toate echipe să aibă câţi jucători vor în lot. Se vor amâna iar meciuri. Dacă ai 40 de jucători, hai să îi folosim ca să nu se mai amâne meciuri. Eu cred că noi în România nu ştm că suntem în pandemie.

Reclamă 4 / 0/3

Să se trezească toţi. Eu spun de VAR de 3 ani, acum ţipă toţi. u schimbările am zis la fel, cu 10 jucători pe bancă. În ianuarie vor fi probleme cu COVID şi se vor amâna multe meciuri. Alte echipe nu vor putea să facă asta”, a spus Dan Petrescu într-o conferinţă de presă dinaintea meciului cu FC Argeş.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și