Închide meniul

George Puşcaş nu mai are viitor la Reading: „A reprezentat o mare dezamăgire”. Atacantul ar putea ajunge sub comanda lui Dan Petrescu, la CFR Cluj

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 6 ianuarie 2022, 12:52

George Puşcaş nu mai are viitor la Reading: „A reprezentat o mare dezamăgire. Atacantul ar putea ajunge sub comanda lui Dan Petrescu, la CFR Cluj

George Pușcaș nu mai are viitor la Reading

Profimedia

George Puşcaş trăieşte un coşmar la Reading, în liga a doua engleză. Nu a mai marcat de 275 de zile şi este pe lista neagră a britanicilor care vor să scape de jucător cât mai repede. Un aporpiat al celor de la Reading a vorbit despre situaţia internaţionalului român.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

George Puşcaş nu mai are viitor la Reading

George Puşcaş nu mai are şanse de a juca la Reading. Clubul are mari probleme financiare şi vrea să scape cât mai repede de fotbalist. L-ar şi împrumuta ca să scape de o parte din salariul său, unul dintre cele mai mari din lot. Jurnalistul britanic Jonathan Low a vorbit despre situaţia românului. „Pușcaș traversează un sezon foarte dificil la Reading. A evoluat în mai multe meciuri, dar niciodată nu a impresionat.

Nu a marcat deloc în acest sezon și nu a fost nici măcar pe aproape. Sistemul de joc nu-l ajută, dar după doi ani și jumătate la Reading ar trebui să fie un jucător important. Accidentarea lui Lucas Joao i-a oferit lui Pușcaș șansa de a juca mai mult, fiecare meci a reprezentat o mare dezamăgire. O plecare l-ar ajuta acum, dar el mai are doi ani și jumătate de contract și încasează unul dintre cele mai mari salarii.

Reading are mari probleme din punct de vedere financiar și trebuie să taie din costuri. Ar fi ideal ca Pușcaș să plece acum, dar rămâne de văzut ce echipă ar fi dispusă să-i achite salariul. Varianta unui împrumut pare foarte plauzibilă”, a spus Jonathan Low, conform digisport.ro.

Citește și:

Atacantul, dorit de Dan Petrescu

Atacantul lui Reading ar putea ajunge în România, acolo unde este dorit la CFR Cluj. Chiar antrenorul campioanei, Dan Petrescu, a spus la finalul anului trecut, că îl interesează George Puşcaş şi că speră ca acesta să ajungă împrumut în România în următoarea perioadă.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:34 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. Repriză „nebună” în Moldova! „Câinii” şi-au dat autogol, au rămas în 10 şi au avut un gol anulat! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal în tribune: ce au scandat fanii moldovenilor 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte Vezi toate știrile
Citește și