Închide meniul

Simona Halep a cedat nervos! Românca, avertizată de arbitru. Nu a mai suportat presiunea meciului

Gabriel Zamfirescu Publicat: 7 ianuarie 2022, 6:29

Reclamă
Simona Halep a cedat nervos! Românca, avertizată de arbitru. Nu a mai suportat presiunea meciului

Simona Halep a cedat nervos

Profimedia

Simona Halep şi-a ieşit din minţi în setul decisiv al meciului cu Viktorija Golubic. În setul trei, primele 4 gameu-uri au însemnat tot atâtea breakuri. Românca a condus de două ori, dar şi-a pierdut apoi, de fiecare dată, serviciul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep a cedat nervos!

După ce şi-a pierdut serviciul în urma căreia a fost egalată la 2, Simona a cedat nervos. A ţipat şi a aruncat cu racheta de pământ. A fost avertizată imediat de către arbitrul meciului. De altfel, nu a fost singura ieşire necontrolată a Simonei. Cu doar câteva puncte înainte, deşi conducea, Halep cedase din nou nervos. A ţipat către staff-ul său după ce a pierdut un punct. „Noroc că mai greşeşte ea şi aşa mai câştig şi eu puncte”, a răbufnit tomânca.

Şi în setul secund al meciului, Halep s-a enervat atunci când pierdea teren în faţa adversarei sale. „Sunt deconectată total. Nu am nicio treabă”, a spus Halep după ce a făcut o dublă greşeală. În startului actului secund, Halep a pierdut o minge şi era extrem de nemulţumită. „Joc atât de prost. Joc foarte proaste”, şi-a reproşat românca. La scorul de 3-2 pentru Golubic, Halep a început să-şi întrebe staff-ul tehnic din tribune unde greşeşte şi de ce nu îi merge jocul deloc.

Simona Halep a avut set şi 4-2, dar nu a reuşit să închidă meciul în setul secund al disputei. A pierdut serviciul şi setul în prelungirile acestuia, cu scorul de 5-7. Imediat după ce a pierdut setul, Halep a cerut pauză şi a mers la vestiar.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și