Închide meniul
Foto

Condiţii inumane pentru Novak Djokovic! Imagini groaznice cu locul unde este obligat să stea sârbul până luni

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 7 ianuarie 2022, 9:56

Condiţii inumane pentru Novak Djokovic! Imagini groaznice cu locul unde este obligat să stea sârbul până luni

Momente dureroase pentru Novak Djokovic

Profimedia

Novak Djokovic este obligat să stea într-un hotel pentru imigranţi din Melbourne până luni, atunci când i se va judeca recursul în privinţa anulării vizei. Imaginile din interior sunt absolut groaznice. Mâncarea, dar şi hotelul sunt departe de nivelul liderului mondial.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Condiţii inumane pentru Novak Djokovic!

Novak Djokovic plăteşte pentru faptul că a vrut să intre în Australia nefiind vaccinat. Deşi a prezentat o adeverinţă medicală, aceasta nu i-a fost recunoscută şi i s-a anulaz viza. Până luni, când se va judeca recursul său, sârbul este nevoit să stea în condiţii absolut groaznice. Mâncarea primită de liderul mondial ATP în hotelul în care l-au închis autoritățile australiene este alterată. Imaginile apărute din interior sunt absolut incredibile.

Cei de acolo spun că personalul hotelului din cartierul Carlton le-a dat mâncare cu viermi și mucegai la cină. Este vorba despre castroane de pui și broccoli cu viermi și bucăți de pâine mucegăite. „Am fost șocat de mâncarea pe care ne-au dat-o! Pur și simplu ni se pune viața în pericol”, a declarat Mustafa Salah, un solicitant de azil irakian izolat în același hotel cu Novak Djokovic, conform. sbs.com.au. „Nici un animal nu poate mânca acest tip de hrană. De asemenea, nu există mașini de spălat, ne spălăm rufele cu mâna. Nici sală de sport și nici nu putem ieși la aer curat”, a mai dezvăluit Salah.

Mama liderului mondial, revoltată

Mama liderului mondial, Dijana Djokovic este revoltată. „Fiul meu este ținut prizonier! Locul în care stă este murdar, plin de insecte. Nu poate dormi. Mâncarea este groaznică. Nu este corect, este inuman!”, a spus femeia. Forța de frontieră australiană nu a răspuns la acuzațiile cu privire la alimentele alterate, dar un purtător de cuvânt a declarat că această instituție și Departamentul Afacerilor Interne „asigură bunăstarea și sănătatea deținuților din cadrul rețelei australiane de detenție pentru imigranți”.

Djokovic va sta în acest hotel până luni, atunci când un judecător va decide dacă se menține sau nu decizia de expulzare a sârbului. Deținătorul a 20 de tiltluri de Grand Slam le-a cerut autorităților din Australia să își petreacă perioada de carantină într-un apartament închiriat, alături de echipa sa, dar solicitarea a fost respinsă, mai spune sursa citată.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, dezamăgit după înfrângerea lui Rapid: „Fotbalul câteodată e nedrept” 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 23:00 LIVE VIDEOPreston North End – Leicester City e ACUM în AntenaPLAY. Oaspeţii au promovat deja în Premier League 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” 22:27 Rapid – Universitatea Craiova 1-2. Oltenii au dat lovitura în prelungirile partidei şi au urcat pe locul 2 în play-off! 22:18 EXCLUSIVVictor Piţurcă a comentat transferul lui Coman în Qatar: „Trebuia să facă pasul acum doi-trei ani”! Avertisment pentru „Mbappe” Vezi toate știrile
Citește și