Închide meniul

Se teme Novak Djokovic că ratează și Roland Garros? Anunțul făcut de Roxana Mărăcineanu după scandalul monstru din Australia. „Va trebui să aibă asta!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 7 ianuarie 2022, 19:16

Se teme Novak Djokovic că ratează și Roland Garros? Anunțul făcut de Roxana Mărăcineanu după scandalul monstru din Australia. „Va trebui să aibă asta!

Novak Djokovic este în mijlocul unui scandal uriaş

Profimedia

„Protocoalele de sănătate impuse în timpul evenimentelor sportive majore din Franţa, în special bulele sanitare, ar permite ‘cuiva precum Novak Djokovici’ să poată intra pe teritoriul Franţei şi să participe la Roland-Garros”, a declarat, vineri, ministrul Sportului, Roxana Mărăcineanu, la France Info.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Roxana Mărăcineanu, despre situația lui Novak Djokovic

„Un sportiv care nu este vaccinat (…) va putea participa la competiţie pentru că protocolul, bula sanitară a acestor evenimente sportive majore o va permite”, a explicat ministrul, răspunzând la o întrebare despre numărul 1 mondial şi turneul de la Roland-Garros din mai.

„Există protocoale de sănătate impuse pentru evenimente majore de către federaţiile în cauză, care se adaugă la protocolul ţării şi, prin urmare, acestea vor permite cuiva ca Novak Djokovic să poată intra pe teritoriul Franţei”, a continuat ea.

„Dar orice jucător, orice sportiv care se antrenează în Franţa, fie el francez sau străin, dacă are domiciliul pe teritoriul nostru, pentru a se antrena, va trebui să aibă permis de vaccinare tot timpul pentru a intra în incinte sportive”, a amintit Roxana Mărăcineanu.

„În Franţa, astăzi, nu avem aceleaşi reglementări ca Australia pentru a intra pe teritoriu, pentru sportivi ca şi pentru ceilalţi cetăţeni din alte ţări”, a menţionat Mărăcineanu.

Reclamă

Novak Djokovic, interzis în Australia

Miercuri, Novak Djokovic nu a primit permisiunea de intra pe teritoriul Australiei şi viza sa a fost anulată. Numărul 1 mondial a sosit la Melbourne cu un zbor Emirates de la Dubai, miercuri, la scurt timp după ora 23.00 AEST (n.r. – 15.00, ora României). El a fost ţinut în aeroport peste opt ore.

După ce ce i-a fost anulată viza, sârbul a fost transferat la un hotel de carantină din Melbourne, unde condițiile din cameră sunt precare. Novak Djokovic a făcut apel și va fi judecat luni. Sârbul nu s-a vaccinat împotriva Covid-19. Pentru ca jucătorii să poată participa la Australian Open, este obligatoriu ca aceștia să fie imunizați.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și