Închide meniul

Se teme Novak Djokovic că ratează și Roland Garros? Anunțul făcut de Roxana Mărăcineanu după scandalul monstru din Australia. „Va trebui să aibă asta!”

Alexandru Ivan Publicat: 7 ianuarie 2022, 19:16

Se teme Novak Djokovic că ratează și Roland Garros? Anunțul făcut de Roxana Mărăcineanu după scandalul monstru din Australia. „Va trebui să aibă asta!

Novak Djokovic este în mijlocul unui scandal uriaş

Profimedia

  • Se teme Novak Djokovic că ratează și Roland Garros?
  • Anunțul făcut de Roxana Mărăcineanu după scandalul monstru de la Melbourne

„Protocoalele de sănătate impuse în timpul evenimentelor sportive majore din Franţa, în special bulele sanitare, ar permite ‘cuiva precum Novak Djokovici’ să poată intra pe teritoriul Franţei şi să participe la Roland-Garros”, a declarat, vineri, ministrul Sportului, Roxana Mărăcineanu, la France Info.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Roxana Mărăcineanu, despre situația lui Novak Djokovic

„Un sportiv care nu este vaccinat (…) va putea participa la competiţie pentru că protocolul, bula sanitară a acestor evenimente sportive majore o va permite”, a explicat ministrul, răspunzând la o întrebare despre numărul 1 mondial şi turneul de la Roland-Garros din mai.

„Există protocoale de sănătate impuse pentru evenimente majore de către federaţiile în cauză, care se adaugă la protocolul ţării şi, prin urmare, acestea vor permite cuiva ca Novak Djokovic să poată intra pe teritoriul Franţei”, a continuat ea.

Reclamă

„Dar orice jucător, orice sportiv care se antrenează în Franţa, fie el francez sau străin, dacă are domiciliul pe teritoriul nostru, pentru a se antrena, va trebui să aibă permis de vaccinare tot timpul pentru a intra în incinte sportive”, a amintit Roxana Mărăcineanu.

„În Franţa, astăzi, nu avem aceleaşi reglementări ca Australia pentru a intra pe teritoriu, pentru sportivi ca şi pentru ceilalţi cetăţeni din alte ţări”, a menţionat Mărăcineanu.

Reclamă
Citește și:

Novak Djokovic, interzis în Australia

Miercuri, Novak Djokovic nu a primit permisiunea de intra pe teritoriul Australiei şi viza sa a fost anulată. Numărul 1 mondial a sosit la Melbourne cu un zbor Emirates de la Dubai, miercuri, la scurt timp după ora 23.00 AEST (n.r. – 15.00, ora României). El a fost ţinut în aeroport peste opt ore.

După ce ce i-a fost anulată viza, sârbul a fost transferat la un hotel de carantină din Melbourne, unde condițiile din cameră sunt precare. Novak Djokovic a făcut apel și va fi judecat luni. Sârbul nu s-a vaccinat împotriva Covid-19. Pentru ca jucătorii să poată participa la Australian Open, este obligatoriu ca aceștia să fie imunizați.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie Vezi toate știrile
Pe același subiect
Novak Djokovic s-a despărţit de Goran Ivanisevic! Anunţul emoţionant al sârbului: "Te iubesc"
ATP • 27 mart., 11:25
Novak Djokovic s-a despărţit de Goran Ivanisevic! Anunţul emoţionant al sârbului: „Te iubesc”
Primul turneu la care va participa Novak Djokovic, după înfrângerea-şoc de la Indian Wells
ATP • 23 mart., 21:52
Primul turneu la care va participa Novak Djokovic, după înfrângerea-şoc de la Indian Wells! Posibil duel „de foc” cu Rafael Nadal
Novak Djokovic a fost eliminat incredibil de la Indian Wells
ATP • 12 mart., 9:34
Novak Djokovic a fost eliminat incredibil de la Indian Wells! Liderul ATP, învins de un italian de 20 de ani. Eşec fără precedent
Novak Djokovic a stabilit o nouă bornă incredibilă, după victoria de la Indian Wells! Sârbul vine după recordul lui Rafael Nadal
ATP • 10 mart., 13:12
Novak Djokovic a stabilit o nouă bornă incredibilă, după victoria de la Indian Wells! Sârbul vine după recordul lui Rafael Nadal
Novak Djokovic a dat gol într-un amical și l-a imitat pe Cristiano Ronaldo
Tenis • 9 mart., 13:55
Novak Djokovic a dat gol într-un amical și l-a imitat pe Cristiano Ronaldo. S-a bucurat în stilul superstarului de la Al-Nassr