Închide meniul

„Pare varianta cea mai bună!” Mihai Stoica, încântat de posibilitatea ca Boloni să fie selecţionerul României: „Nu am în garderobă pălărie, dar îmi cumpăr una şi o scot în faţa Federaţiei”

Antena Sport Publicat: 7 ianuarie 2022, 22:15

Reclamă
„Pare varianta cea mai bună! Mihai Stoica, încântat de posibilitatea ca Boloni să fie selecţionerul României: „Nu am în garderobă pălărie, dar îmi cumpăr una şi o scot în faţa Federaţiei

Mihai Stoica, în tribună la un meci jucat de FCSB

Hepta

Ladislau Boloni este aproape de a deveni selecţionerul României. Boloni a negociat 4 ore vineri cu Burleanu şi Stoichiţă. Şi sunt şanse mari să ajungă la un acord cu FRF.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica e de părere că aducerea lui Boloni la naţionala României ar fi o adevărată lovitură dată de FRF.

Mihai Stoica, cuvinte uriaşe la adresa lui Boloni

„Cred că a fost o discuţie preliminară înainte ca ei sa meargă la Nice. Dacă erau diferenţe foarte mari, pretenţii salariale mai mari nu cred că avea sens excursia până acolo. Dacă s-a întâmplat, înseamnă multe. Dacă se concretizează şi Boloni semnează nu am în garderoba pălărie, dar îmi achiziţionez una ca să o scot în fata Federaţiei.

La ce ştim noi despre Boloni pare varianta cea mai bună. Având în vedere că s-a vehiculat doar nume cu puţină experienţă… Boloni este şi medic stomatolog care încearcă mereu să perfecţionez. Nu îl văd să stea relaxat, îl văd că se uita mereu la fotbal. El muncea mult când era selecţioner.

Eu saluta iniţiativa FRF şi m-aş bucura mult să vină selecţioner. A luat titlul în Belgia cu o echipă care nu era favorită la titlu. Asta e de subliniat. Când a plecat de la echipa naţională a fost o eroare. Nu era un antrenor cu un CV impresionant, dar nu trebuia scăpat după un an de zile”, a spus Mihai Stoica la telekomsport.ro.

Reclamă
Reclamă

Ladislau Boloni, negocieri de 4 ore cu Răzvan Burleanu

Ladislau Boloni a intrat pe ultima sută de metri cu negocierile pentru postul de selecţioner. Boloni a negociat vineri timp de 4 ore cu preşedintele FRF şi Mihai Stoichiţă. Ladislau Boloni a plecat cu Mihai Stoichiţă de la negocierile cu Răzvan Burleanu. Discuţiile dintre şeful FRF şi Răzvan Burleanu au durat 4 ore. Boloni şi Mihai Stoichiţă nu au oferit nicio declaraţie la plecarea de la sediul FRF.

Preşedintele FRF i-ar fi propus un contract valabil o perioadă de doi ani şi un salariu anual de aproximativ 300.000 de euro. Acesta va fi prelungit automat dacă se obţine calificarea la turneul final.

Reclamă
Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:49

LIVE TEXTDinamo – Botoşani 1-0! Selmani a dat lovitura cu un lob excelent, după greșeala lui Pap! Gol anulat pentru „câini”

21:39

Mihai Stoica a venit cu o replică pentru Marius Șumudică, după ce antrenorul nu s-a declarat surprins victoria FCSB-ului cu RFS

21:10

LIVE VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-0. Supercupa CAF este în direct în AntenaPLAY

20:57

VideoAlex, fratele lui Edi Iordănescu, le-a pus gând rău celor de la FCSB în Cupa României: „Cred că avem o şansă”

20:38

Petrolul – Hermannstadt 4-1! „Lupii” lui Mehmet Topal au făcut spectacol! Mihnea Rădulescu, „dublă” de senzație

20:37

VideoNicolae Stanciu şi-a amintit ce greu i-a fost când a început fotbalul: „Nu aveam echipamente, mergeam cu haine normale!”

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 4 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 5 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 6 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii
Citește și