Închide meniul

„Veştile sunt bune!” Prima reacţie din partea FRF, după negocierile de 4 ore dintre Boloni şi Burleanu: „Cred că va fi un contract cu multe paragrafe! Loţi pune multe întrebări!”

Antena Sport Publicat: 7 ianuarie 2022, 22:56

Reclamă
„Veştile sunt bune! Prima reacţie din partea FRF, după negocierile de 4 ore dintre Boloni şi Burleanu: „Cred că va fi un contract cu multe paragrafe! Loţi pune multe întrebări!

Planul pe care îl avea Ladislau Boloni la echipa naţională

Hepta

Ladislau Boloni este principalul favorit pentru a deveni noul selecţioner al României. Boloni a venit din Franţa pentru a negocia la sediul Federaţiei cu Burleanu şi Stoichiţă. Asta după ce antrenorul a fost vizitat în Franţa de cei doi oficiali ai FRF. Aurel Ţicleanu a vorbit despre negocierile de vineri, dintre Boloni şi Burleanu, care au durat 4 ore.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prima reacţie din partea FRF, după negocierile cu Boloni

„La cum îi cunosc pe președintele Burleanu și pe Loți (Boloni), cred că va fi un contract care va avea foarte multe paragrafe. De aia sunt prelungiri la negocieri. Veștile sunt bune, ne gândim la binele fotbalului românesc, dar nimeni nu poate să garanteze nimic. Loți e un om care pune multe întrebări.

Nu știu dacă poate fi soluția ideală (n.r. – Ladislau Boloni, pentru funcția de selecționer), dar ar fi o soluție foarte bună. Toți finaliștii mi se par antrenori foarte buni.

Nu știu dacă Boloni trebuie să schimbe echipa națională, ăsta e fondul de jucători. Din păcate, nu avem niciun jucător în Top 5 din primele patru campionate mari din lume. Trebuie să facem o echipă din jucătorii ăștia, dacă vrem să avem vreo șansă.

La plusuri pentru Boloni, primul a fost acela de a fi îmbracat tricoul echipei naționale. Al doilea criteriu este să fi fost selecționer al unei echipe naționale. Apoi Loți are rezultate în Europa de Vest”, a spus Aurel Ţicleanu la digisport.ro.

Reclamă

Ladislau Boloni a plecat de la sediul FRF după 4 ore de discuţii cu Răzvan Burleanu

Ladislau Boloni este pe punctul de a fi numit selecţionerul României. Boloni a purtat, vineri, o primă rundă de negocieri cu Răzvan Burleanu la sediul FRF. Burleanu i-a făcut o propunere antrenorului de 68 de ani şi încearcă să ajungă la un acord cu el în privinţa detaliilor.

Boloni şi-a făcut joi apariţia în România şi a fost primit, pe aeroport, de Mihai Stoichiţă. Cei doi au ajuns aproape simultan şi astăzi la negocieri. Din informaţiile as.ro, amândoi erau aşteptaţi, de aproximativ două ore, de Răzvan Burleanu. Preşedintele FRF i-ar fi propus un contract valabil o perioadă de doi ani şi un salariu anual de aproximativ 300.000 de euro. Acesta va fi prelungit automat dacă se obţine calificarea la turneul final.

Boloni a venit optimist în România. Uimit de numărul mare de jurnalişti care l-au aşteptat la aeroport, Boloni a făcut o mică glumă. Şi le-a transmis că nu are cadouri pentru toată lumea. Boloni i-a luat faţa lui Mutu şi e favorit să devină selecţioner. „V-am adus ceva cadouri, dar sunteţi atât de mulţi încât nu pot să dau la toată lumea„, a glumit Boloni cu jurnaliştii.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:32 Edi Iordănescu a anunțat lotul preliminar de stranieri pentru amicalele din iunie! România – Liechtenstein va fi LIVE pe Antena 1 16:28 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 17 mai 16:00 LIVE VIDEOCalificările din Formula 3 de la Imola sunt ACUM în AntenaPLAY. Programul complet 15:42 „Ziua în care s-a făcut dreptate!” CSA Steaua a pus tunurile pe FCSB după răspunsul primit de la Curtea de Apel 15:30 VIDEOPrima sesiune de antrenamente a Marelui Premiu de la Imola a fost în AntenaPLAY. Cursa e pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 15:27 Gică Hagi, reacţie categorică despre interesul lui CFR Cluj pentru Adrian Mazilu: „Eu aşa cred” 15:22 Robin Van Persie a devenit antrenor principal! A semnat cu Heerenveen, din prima ligă a Olandei 14:35 „Se simt lezați, dar dacă pică nocturna…” Marius Șumudică, derapaj rasist la adresa fanilor FCSB! 14:22 Thomas Tuchel pleacă de la Bayern Munchen: „Este evident greu”. Anunţul antrenorului german 14:21 „A semnat!” Marius Şumudică a anunţat transferul stelar al lui Denis Drăguş: „L-au cumpărat cu 2 milioane de euro” Vezi toate știrile
Citește și