Închide meniul

Reacția lui Daniel Dobre după ce Simona Halep s-a calificat în finala Melbourne Summer Set 1. De ce s-a retras Simo de la Sydney

Alexandru Ivan Publicat: 8 ianuarie 2022, 13:01

Reclamă
Reacția lui Daniel Dobre după ce Simona Halep s-a calificat în finala Melbourne Summer Set 1. De ce s-a retras Simo de la Sydney

Reacția lui Daniel Dobre după ce Simona Halep s-a calificat în finala Melbourne Summer Set 1

Profimediaimages

„A fost o săptămână cu emoții, este o săptămână bună. Simona și-a arătat disponibilitatea la efort. Fiind prima săptămână, încă îți cauți reperele. Jocul se schimbă, până acum a fost o săptămână bună care confirmă că Simona este pe drumul cel bun.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Reacția lui Daniel Dobre după ce Simona Halep s-a calificat în finala Melbourne Summer Set 1

A fost un joc total diferit. Golubic e o jucătoarea tehnică, jucătoarea chineză e foarte tânără și are alt stil de joc, dă foarte tare, de aici și apar și multe greșeli. Este un meci diferit la nivel mental.

Nu este ușor cu Kudermetova. Este o jucătoare periculoasă, are momente de joc foarte bun, dă foarte tare. În finală ești obligat să scoți mai mult din tine decăt în celelalte meciuri. Jocul Simonei e variat, cu schimbări de ritm, pe când jocul Kudermetovei e în forță, tipic rusesc„, a spus Daniel Dobre, potrivit digisport.ro.

Halep s-a întâlnit cu Kudermetova de două ori şi s-a impus de ficare dată, scoruri 6-1, 6-3, în turul al treilea al Australian Open şi 6-1, 7-6 (4), în optimi la Moscova, ambele meciuri având loc anul trecut.

Calificarea în finală la Melbourne Summer Set 1 este recompensată cu un premiu de 18.037 de dolari şi cu 180 de puncte WTA. Câştigătoarea trofeului la Melbourne Summer Set 1 va primi 31.000 de dolari şi 280 de puncte WTA. Pentru Simona Halep este finala cu numărul 41. din carieră.

Reclamă

De ce s-a retras Simona Halep de la Sydney

Simona Halep s-a retras de la turneul de la Sydney, deşi a anunţat, iniţial, că va participa. Turneul este programat în ultima săptămână înainte de startul Grand Slam-ului Australian Open.

„Nu cred că e o măsură de precauție. Principalul obiectiv al acestor turnee dinainte de Australian Open este să aduni meciuri. A jucat cinci meciuri acum. Simona nu a jucat des în săptămâna dinainte de Grand Slam. Pe undeva, este o decizie înțeleaptă, se va antrena în continuare aici, la Melbourne”, a mai spus Daniel Dobre.

Organizatorii au publicat tabloul, iar Simona Halep nu se regăseşte pe el. Locul Simonei Halep la Sydney a fost luat de Jaqueline Cristian.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și