Închide meniul
NEWS ALERT

Simona Halep s-a retras de la turneul de la Sydney. Anunţul făcut de organizatori. O altă româncă i-a luat locul

Reclamă

Antena Sport Publicat: 8 ianuarie 2022, 11:09

Simona Halep s-a retras de la turneul de la Sydney. Anunţul făcut de organizatori. O altă româncă i-a luat locul

Simona Halep s-a retras de la turneul de la Sydney

Profimediaimages

Parcursul perfect al Simonei Halep de la Melbourne Summer Set 1 au determinat-o pe marea noastră campioană să nu forţeze şi să se retragă de la turneul de la Sydney. Organizatorii au publicat tabloul, iar Simona Halep nu se regăseşte pe el. Locul Simonei Halep la Sydney a fost luat de Jaqueline Cristian.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep s-a retras de la turneul de la Sydney

Câți bani a câștigat Simona Halep după ce s-a calificat în finală la Melbourne Summer Set 1

Simona Halep (20 WTA) s-a calificat în finala turneului Melbourne Summer Set 1 după ce a învins-o pe chinezoaica Qinwen Zheng (126 WTA), scor 6-3, 6-2. Românca a câștigat o sumă importantă pentru această performanță. Calificarea în finală la Melbourne Summer Set 1 este recompensată cu un premiu de 18.037 de dolari şi cu 180 de puncte WTA. Simo poate primi și mai mulți bani dacă câștigă competiția.

Câştigătoarea trofeului la Melbourne Summer Set 1 va primi 31.000 de dolari şi 280 de puncte WTA. Pentru Simona Halep este finala cu numărul 40 din carieră.

Simona Halep: „Încă iubesc tenisul!”

Simona Halep a spus că jocul ei din meciul cu Qinwen Zheng a fost mai bun decât în precedentele partide de la Melbourne. Românca a avut un mesaj superb după ce s-a calificat în prima finală din 2022. Anul trecut, Simo a trăit un adevărat coșmar din cauza accidentărilor.

Reclamă

„Este un sentiment frumos să joc finala la începutul anului! Mă bucur să văd că pot începe bine acest an, pentru că anul trecut nu a fost ușor. La unele mingi i-am simțit forța. Nu e ușor să le returnezi. Am jucat mai bine astăzi, inclusiv la serviciu, mi-am relaxat brațele mai mult.

Lecția pe care am învățat-o după accidentare e că încă iubesc tenisul și încă mai vreau să fiu pe teren. Vreau să uit de anul trecut și acea accidentare”, a spus Simona Halep, după meci.

Simona Halep a suferit mai multe accidentări în 2021, care au făcut-o să rateze multe turnee. Cea mai grea lovitură a primit-o la Roma, când s-a accidentat grav la gambă, și apoi a ratat Roland Garros și Jocurile Olimpice.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și