Închide meniul

Reacția lui Daniel Dobre după ce Simona Halep s-a calificat în finala Melbourne Summer Set 1. De ce s-a retras Simo de la Sydney

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 8 ianuarie 2022, 13:01

Reacția lui Daniel Dobre după ce Simona Halep s-a calificat în finala Melbourne Summer Set 1. De ce s-a retras Simo de la Sydney

Reacția lui Daniel Dobre după ce Simona Halep s-a calificat în finala Melbourne Summer Set 1

Profimediaimages

„A fost o săptămână cu emoții, este o săptămână bună. Simona și-a arătat disponibilitatea la efort. Fiind prima săptămână, încă îți cauți reperele. Jocul se schimbă, până acum a fost o săptămână bună care confirmă că Simona este pe drumul cel bun.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Reacția lui Daniel Dobre după ce Simona Halep s-a calificat în finala Melbourne Summer Set 1

A fost un joc total diferit. Golubic e o jucătoarea tehnică, jucătoarea chineză e foarte tânără și are alt stil de joc, dă foarte tare, de aici și apar și multe greșeli. Este un meci diferit la nivel mental.

Nu este ușor cu Kudermetova. Este o jucătoare periculoasă, are momente de joc foarte bun, dă foarte tare. În finală ești obligat să scoți mai mult din tine decăt în celelalte meciuri. Jocul Simonei e variat, cu schimbări de ritm, pe când jocul Kudermetovei e în forță, tipic rusesc„, a spus Daniel Dobre, potrivit digisport.ro.

Halep s-a întâlnit cu Kudermetova de două ori şi s-a impus de ficare dată, scoruri 6-1, 6-3, în turul al treilea al Australian Open şi 6-1, 7-6 (4), în optimi la Moscova, ambele meciuri având loc anul trecut.

Calificarea în finală la Melbourne Summer Set 1 este recompensată cu un premiu de 18.037 de dolari şi cu 180 de puncte WTA. Câştigătoarea trofeului la Melbourne Summer Set 1 va primi 31.000 de dolari şi 280 de puncte WTA. Pentru Simona Halep este finala cu numărul 41. din carieră.

Reclamă
Citește și:

De ce s-a retras Simona Halep de la Sydney

Simona Halep s-a retras de la turneul de la Sydney, deşi a anunţat, iniţial, că va participa. Turneul este programat în ultima săptămână înainte de startul Grand Slam-ului Australian Open.

„Nu cred că e o măsură de precauție. Principalul obiectiv al acestor turnee dinainte de Australian Open este să aduni meciuri. A jucat cinci meciuri acum. Simona nu a jucat des în săptămâna dinainte de Grand Slam. Pe undeva, este o decizie înțeleaptă, se va antrena în continuare aici, la Melbourne”, a mai spus Daniel Dobre.

Organizatorii au publicat tabloul, iar Simona Halep nu se regăseşte pe el. Locul Simonei Halep la Sydney a fost luat de Jaqueline Cristian.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Reacția lui Daniel Dobre după ce Simona Halep s-a calificat în finala Melbourne Summer Set 1
  • De ce s-a retras Simo de la Sydney

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:30 Palermo – Parma este acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 20:55 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 2-0. Louis Munteanu şi Ionuţ Cojocaru au făcut praf apărarea ardelenilor! 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu Vezi toate știrile
Citește și