Închide meniul

Real Madrid – Valencia 4-1. „Galacticii”, spectacol în La Liga! Granada – FC Barcelona 1-1. Catalanii, un nou pas greşit. Frankfurt – Dortmund 2-3. Rezultatele zilei sunt AICI

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 8 ianuarie 2022, 23:50

Real Madrid – Valencia 4-1. „Galacticii, spectacol în La Liga! Granada – FC Barcelona 1-1. Catalanii, un nou pas greşit. Frankfurt – Dortmund 2-3. Rezultatele zilei sunt AICI

Real Madrid îl vrea pe Kylian Mbappe

Profimedia

Rezultatele zilei în Europa:

  • Galatasaray – Giresunspor 0-1
  • Frankfurt – Dortmund 2-3
  • Granada – FC Barcelona 1-1
  • Real Madrid – Valencia 4-1

Update: Real Madrid – Valencia 4-1. GOOOL! Karim Benzema a reuşit şi el „dubla”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Update: Real Madrid – Valencia 3-1. GOOOL! Goncalo Guedes a redus din diferenţă pentru lilieci, din acţiune, după ce a ratat o lovitură de la 11 metri.

Update: Real Madrid – Valencia 3-0. GOOOL! Vinicius Jr. a reuşit o „dublă” de senzaţie!

Update: Real Madrid – Valencia 2-0. GOOOL! Vinicius Jr. a majorat avantajul „galacticilor”.

Update: Real Madrid – Valencia 1-0. GOOOL! Karim Benzema a deschis scorul din lovitură de la 11 metri. Atacantul francez a ajuns la cota 16 în actualul sezon.

Reclamă

Update: A început Real Madrid – Valencia.

Update: Frankfurt – Dortmund 2-3. Borre a reuşit o „dublă” în 9 minute în prima repriză, dar Thorgan Hazard, Jude Bellingham şi Mahmoud Dahoud au întors rezultatul în a doua repriză.

Reclamă 4 / 0/3

Update: Fluier final în Granada – FC Barcelona 1-1. Catalanii au făcut un nou pas greşit şi se află pe locul 6 în La Liga, cu 32 de puncte.

Update: Granada – FC Barcelona 1-1. GOOOL! Antonio Puertas a restabilit egalitatea!

Update: Granada – FC Barcelona 0-1. GOOOL! Luuk de Jong a deschis scorul.

Update: A început Granada – FC Barcelona.

Reclamă

Update: Galatasaray – Giresunspor 0-1. Echipa lui Olimpiu Moruţan şi Alex Cicâldău a suferit o nouă umilinţă şi rămâne pe locul 10 în Turcia.

Update: Galatasaray – Giresunspor 0-1. Magomed-Shapi Suleymanov a deschis scorul!

Update: A început Galatasaray – Giresunspor.

Update: Olimpiu Moruţan şi Alex Cicâldău sunt titulari în Galatasaray – Giresunspor.

Olimpiu Moruţan şi Alexandru Cicâldău, în centrul scandalului

Sezon dezastruos pentru Galatasaray în campionatul Turciei. Echipa la care joacă românii Olimpiu Moruţan şi Alexandru Cicâldău e abia pe locul 12 în Superlig, iar totul pare compromis. Investiţiile din vară s-au dovedit a fi eşecuri pe bandă rulantă.

Aproximativ 24 de milioane de euro a cheltuit Galata în vară pe 6 jucători, printre care și românii Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău. Totul pentru a câștiga Super Lig. Sunt însă departe de acest obiectiv. Echipa antrenată de către Fatih Terim are doar 24 de puncte în primele 18 etape și e abia pe locul 12, unul foarte slab pentru pretențiile lui Galatasaray. Pe seama rezultatelor slabe ale Galatei sunt puse și transferurile din vară, care nu au dat randamentul așteptat, conform hurriyet.com.tr.

Concluzia jurnaliştilor e una foarte dură. „1 milion de euro pentru 1 punct”, făcând aluzie la cele 24 de milioane de euro cheltuite, care nu au putut aduce decât 24 de puncte. Mai mult, cele 6 nume sosite recent nu au putut marca în total decât 6 goluri în prima jumătate a campionatului, iar singurele contribuții în acest sens au venit din partea românilor: Cicâldău și Moruțan au marcat, fiecare, 3 goluri.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
Vezi toate știrile
Citește și