Închide meniul

Real Madrid – Valencia 4-1. „Galacticii”, spectacol în La Liga! Granada – FC Barcelona 1-1. Catalanii, un nou pas greşit. Frankfurt – Dortmund 2-3. Rezultatele zilei sunt AICI

Dragoș Vasile Publicat: 8 ianuarie 2022, 23:50

Real Madrid – Valencia 4-1. „Galacticii, spectacol în La Liga! Granada – FC Barcelona 1-1. Catalanii, un nou pas greşit. Frankfurt – Dortmund 2-3. Rezultatele zilei sunt AICI

Real Madrid îl vrea pe Kylian Mbappe

Profimedia

  • Rezultatele zilei în Europa
  • Real Madrid – Valencia 4-1

 

Rezultatele zilei în Europa:

  • Galatasaray – Giresunspor 0-1
  • Frankfurt – Dortmund 2-3
  • Granada – FC Barcelona 1-1
  • Real Madrid – Valencia 4-1

Update: Real Madrid – Valencia 4-1. GOOOL! Karim Benzema a reuşit şi el „dubla”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Update: Real Madrid – Valencia 3-1. GOOOL! Goncalo Guedes a redus din diferenţă pentru lilieci, din acţiune, după ce a ratat o lovitură de la 11 metri.

Update: Real Madrid – Valencia 3-0. GOOOL! Vinicius Jr. a reuşit o „dublă” de senzaţie!

Reclamă

Update: Real Madrid – Valencia 2-0. GOOOL! Vinicius Jr. a majorat avantajul „galacticilor”.

Update: Real Madrid – Valencia 1-0. GOOOL! Karim Benzema a deschis scorul din lovitură de la 11 metri. Atacantul francez a ajuns la cota 16 în actualul sezon.

Reclamă

Update: A început Real Madrid – Valencia.

Update: Frankfurt – Dortmund 2-3. Borre a reuşit o „dublă” în 9 minute în prima repriză, dar Thorgan Hazard, Jude Bellingham şi Mahmoud Dahoud au întors rezultatul în a doua repriză.

Reclamă 4 / 0/3

Update: Fluier final în Granada – FC Barcelona 1-1. Catalanii au făcut un nou pas greşit şi se află pe locul 6 în La Liga, cu 32 de puncte.

Update: Granada – FC Barcelona 1-1. GOOOL! Antonio Puertas a restabilit egalitatea!

Update: Granada – FC Barcelona 0-1. GOOOL! Luuk de Jong a deschis scorul.

Update: A început Granada – FC Barcelona.

Reclamă

Update: Galatasaray – Giresunspor 0-1. Echipa lui Olimpiu Moruţan şi Alex Cicâldău a suferit o nouă umilinţă şi rămâne pe locul 10 în Turcia.

Update: Galatasaray – Giresunspor 0-1. Magomed-Shapi Suleymanov a deschis scorul!

Update: A început Galatasaray – Giresunspor.

Update: Olimpiu Moruţan şi Alex Cicâldău sunt titulari în Galatasaray – Giresunspor.

Olimpiu Moruţan şi Alexandru Cicâldău, în centrul scandalului

Sezon dezastruos pentru Galatasaray în campionatul Turciei. Echipa la care joacă românii Olimpiu Moruţan şi Alexandru Cicâldău e abia pe locul 12 în Superlig, iar totul pare compromis. Investiţiile din vară s-au dovedit a fi eşecuri pe bandă rulantă.

Aproximativ 24 de milioane de euro a cheltuit Galata în vară pe 6 jucători, printre care și românii Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău. Totul pentru a câștiga Super Lig. Sunt însă departe de acest obiectiv. Echipa antrenată de către Fatih Terim are doar 24 de puncte în primele 18 etape și e abia pe locul 12, unul foarte slab pentru pretențiile lui Galatasaray. Pe seama rezultatelor slabe ale Galatei sunt puse și transferurile din vară, care nu au dat randamentul așteptat, conform hurriyet.com.tr.

Concluzia jurnaliştilor e una foarte dură. „1 milion de euro pentru 1 punct”, făcând aluzie la cele 24 de milioane de euro cheltuite, care nu au putut aduce decât 24 de puncte. Mai mult, cele 6 nume sosite recent nu au putut marca în total decât 6 goluri în prima jumătate a campionatului, iar singurele contribuții în acest sens au venit din partea românilor: Cicâldău și Moruțan au marcat, fiecare, 3 goluri.

Citește și:

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia - România
Fotbal • 27 mart., 21:47
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România: „M-am întâlnit cu Ancelotti!”
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial
Fotbal extern • 26 mart., 16:48
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial! Anunţul făcut de spanioli
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă!
La Liga • 25 mart., 18:40
FOTO
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă! Motivul pentru care starul brazilian nu a mai rezistat
Ofertă monstruoasă pentru Robert Lewandowski ca să plece de la Barcelona
Fotbal extern • 24 mart., 20:41
Ofertă monstruoasă pentru Robert Lewandowski ca să plece de la Barcelona! Anunţul făcut de spanioli
Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real
La Liga • 24 mart., 15:47
„Voi ajunge la EURO cu mintea limpede” Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real!