Închide meniul

Lovitura iernii în Liga 1! Giedrius Arlauskis revine la o echipă de play-off după despărţirea de CFR: „Ne vedem pe teren”

Gabriel Zamfirescu Publicat: 8 ianuarie 2022, 18:13

Reclamă
Lovitura iernii în Liga 1! Giedrius Arlauskis revine la o echipă de play-off după despărţirea de CFR: „Ne vedem pe teren

Giedrius Arlauskis, atac la Dan Petrescu

Hepta

FC Voluntari a dat lovitura iernii pe piaţa transferurilor. Ilfovenii sunt pe locul 3 în campionat după primele 21 de etape disputate din sezonul regulat şi forţează calificarea în play-off. Astfel, l-au convins pe Giedrius Arlauskis să semneze.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Giedrius Arlauskis revine la o echipă de play-off după despărţirea de CFR

Giedrius Arlauskis a ajuns deja în Antalya şi a mers în cantonamentul lui FC Voluntari, sub comanda lui Liviu Ciobotariu. Ilfovenii nu vor să rateze prezenţa în playz-off în acest sezon, după ce până acum s-au bătut doar pentru evitarea retrogradării. Liber de contract după despărțirea de campioana CFR Cluj, nemaifiind dorit acolo de Dan Petrescu, Arlauskis a ajuns astăzi în Turcia. Nu a vrut să spună prea multe, semn că încă nu a parafat înţelegerea cu echipa ilfoveană. „Da, da! Atât am de zis. Ne vedem pe teren. Nu am nimic de spus, am venit să mă antrenez”, a spus Arlauskis, conform gsp.ro.

Portarul lituanian, performanţe de senzaţie în Liga 1

Giedrius Arlauskis a făcut senzaţie la toate echipele din Liga 1 la care a evoluat până acum. Are şase titluri de campion câştigate cu 3 echipe diferite. 4 cu CFR Cluj și câte unul cu Unirea Urziceni și FCSB. Nu este prima mutare importantă a echipei lui Liviu Ciobotariu din această iarnă. La FC Voluntari a ajuns, împrumut, şi Muhamed Tehe Olawale, un atacant în vârstă de 22 de ani. Acesta va sta la echipa din Ilfov până în vara lui 2023. Fotbalistul ivorian aparține de Parma, care l-a cumpărat în ianuarie 2020.

Atacantul ivorian a fost cumpărat de Parma în ianuarie 2020, de la Ponsacco, în schimbul a doar 35.000 de euro. Olawale a fost împrumutat succesiv la echipele finlandeze Turun Palloseura și IFK Mariehamn. Pentru cea din urmă, a înscris 7 goluri și a pasat decisiv de 5 ori într-un total de 29 de partide.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00) 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și