Închide meniul

Lovitura iernii în Liga 1! Giedrius Arlauskis revine la o echipă de play-off după despărţirea de CFR: „Ne vedem pe teren”

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 8 ianuarie 2022, 18:13

Lovitura iernii în Liga 1! Giedrius Arlauskis revine la o echipă de play-off după despărţirea de CFR: „Ne vedem pe teren

Giedrius Arlauskis, atac la Dan Petrescu

Hepta

FC Voluntari a dat lovitura iernii pe piaţa transferurilor. Ilfovenii sunt pe locul 3 în campionat după primele 21 de etape disputate din sezonul regulat şi forţează calificarea în play-off. Astfel, l-au convins pe Giedrius Arlauskis să semneze.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Giedrius Arlauskis revine la o echipă de play-off după despărţirea de CFR

Giedrius Arlauskis a ajuns deja în Antalya şi a mers în cantonamentul lui FC Voluntari, sub comanda lui Liviu Ciobotariu. Ilfovenii nu vor să rateze prezenţa în playz-off în acest sezon, după ce până acum s-au bătut doar pentru evitarea retrogradării. Liber de contract după despărțirea de campioana CFR Cluj, nemaifiind dorit acolo de Dan Petrescu, Arlauskis a ajuns astăzi în Turcia. Nu a vrut să spună prea multe, semn că încă nu a parafat înţelegerea cu echipa ilfoveană. „Da, da! Atât am de zis. Ne vedem pe teren. Nu am nimic de spus, am venit să mă antrenez”, a spus Arlauskis, conform gsp.ro.

Portarul lituanian, performanţe de senzaţie în Liga 1

Giedrius Arlauskis a făcut senzaţie la toate echipele din Liga 1 la care a evoluat până acum. Are şase titluri de campion câştigate cu 3 echipe diferite. 4 cu CFR Cluj și câte unul cu Unirea Urziceni și FCSB. Nu este prima mutare importantă a echipei lui Liviu Ciobotariu din această iarnă. La FC Voluntari a ajuns, împrumut, şi Muhamed Tehe Olawale, un atacant în vârstă de 22 de ani. Acesta va sta la echipa din Ilfov până în vara lui 2023. Fotbalistul ivorian aparține de Parma, care l-a cumpărat în ianuarie 2020.

Citește și:

Atacantul ivorian a fost cumpărat de Parma în ianuarie 2020, de la Ponsacco, în schimbul a doar 35.000 de euro. Olawale a fost împrumutat succesiv la echipele finlandeze Turun Palloseura și IFK Mariehamn. Pentru cea din urmă, a înscris 7 goluri și a pasat decisiv de 5 ori într-un total de 29 de partide.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” Vezi toate știrile
Citește și