Închide meniul

„A rămas, nu s-a plătit clauza!” Florin Tănase are şanse tot mai mari să rămână la FCSB. Cum se simte căpitanul roş-albaştrilor

Dragoș Vasile Publicat: 8 ianuarie 2022, 19:27

Reclamă
„A rămas, nu s-a plătit clauza! Florin Tănase are şanse tot mai mari să rămână la FCSB. Cum se simte căpitanul roş-albaştrilor

Florin Tănase, ocazie uluitoare în FC Voluntari - FCSB

Profimedia

Florin Tănase are şanse tot mai mari să rămână la FCSB

Florin Tănase putea pleca în această iarnă de la FCSB. Arabii de la Al Nasr Dubai păreau decişi să achite clauza de reziliere de 3 milioane de euro şi să îi ofere un salariu fabulos atacantului, însă mutarea nu s-a concretizat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica anunţă că fotbalistul nu este afectat, iar starea sa este una excelentă. ”Tănase a rămas, nu s-a plătit clauza. Dacă se plăteşte, pleacă. Are un statut special, faţă de mine are statut special. Face glume, nu are probleme, se antrenează excepţional”, a transmis Mihai Stoica, potrivit telekomsport.ro.

Transferul iernii, în pericol: „Florin Tănase cade în permanenţă. Nu se păcăleşte nimeni cu el”

Visul lui Florin Tănase de a pleca de la FCSB pare să nu devină realitate nici în această iarnă. Gigi Becali cere în schimbul căpitanului său trei milioane de euro, clauza de reziliere, dar pare că transferul la arabi a picat.

Acum, fotbalistul este criticat dur şi de impresarul sârb Zvonko Milojkovic. Acesta susţine că golgheterul Ligii 1 din sezonul trecut nu prinde un transfer în străinătate din cauza stilului său de joc. În acest sezon, Florin Tănase are 9 goluri marcate.

„Florin Tănase, golgeterul vostru, are o clauză de reziliere de trei milioane de euro și nu plătește nimeni! Nu e ciudat, Tănase cade non-stop, la fiecare duel! Poți să-l vinzi cu trei milioane, chiar cu mai mult, dacă păcălești pe careva. Dacă nu, n-ai cum să-l vinzi!”, a spus impresarul sârb, conform gsp.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:25 Sponsorul lui Dinamo, acuzaţii teribile după ce „câinii” au ajuns aproape de Liga 2: „A fost o tentativă de puci în vestiar”! 18:07 LIVE TEXTUTA – FCU Craiova 1-0. Luckassen a dat lovitura! Oltenii lui Mititelu sunt pe ultimul loc și nu își permit niciun pas greșit 17:51 „Pitbull” Tony da Silva, euforic după victoria cu Hermannstadt: „Muream pe teren, mușcam din adversar”! Ce a spus de Măldărăşanu 17:49 „Nu mă interesează nicio speculație” Marius Măldărășanu a făcut scandal la interviu după Hermannstadt – Poli Iași 0-1! 17:08 „E de la țară!” Gigi Corsicanu, atac total la adresa lui Paul Iacob! Nu l-a uitat, după ce a vrut să bată un fan 17:08 Poli Iaşi, victorie uriaşă cu Hermannstadt în lupta pentru rămânerea în Liga 1! Dinamo, foarte aproape de retrogradare 16:25 „S-a rupt orice legătură!” Alex Băluță s-a certat cu Alexandru Mitriță! Dezvăluirea surprinzătoare a jucătorului de la FCSB 16:13 Siyabonga Ngezana a dezvăluit care a fost cel mai greu moment din cariera lui: „Mă urmăreşte, încă doare” 15:42 EXCLUSIVDarius Olaru vrea să joace cu FCSB pe Ghencea, în cupele europene: „A fost o atmosferă extraordinară” 15:42 Kylian Mbappe a acceptat provocarea lui Usain Bolt de a se întrece într-o cursă de 100 de metri: „Probabil că nu am nicio şansă!” Vezi toate știrile
Citește și