Închide meniul

„A rămas, nu s-a plătit clauza!” Florin Tănase are şanse tot mai mari să rămână la FCSB. Cum se simte căpitanul roş-albaştrilor

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 8 ianuarie 2022, 19:27

„A rămas, nu s-a plătit clauza! Florin Tănase are şanse tot mai mari să rămână la FCSB. Cum se simte căpitanul roş-albaştrilor

Florin Tănase, ocazie uluitoare în FC Voluntari - FCSB

Profimedia

Florin Tănase are şanse tot mai mari să rămână la FCSB

Florin Tănase putea pleca în această iarnă de la FCSB. Arabii de la Al Nasr Dubai păreau decişi să achite clauza de reziliere de 3 milioane de euro şi să îi ofere un salariu fabulos atacantului, însă mutarea nu s-a concretizat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica anunţă că fotbalistul nu este afectat, iar starea sa este una excelentă. ”Tănase a rămas, nu s-a plătit clauza. Dacă se plăteşte, pleacă. Are un statut special, faţă de mine are statut special. Face glume, nu are probleme, se antrenează excepţional”, a transmis Mihai Stoica, potrivit telekomsport.ro.

Transferul iernii, în pericol: „Florin Tănase cade în permanenţă. Nu se păcăleşte nimeni cu el”

Visul lui Florin Tănase de a pleca de la FCSB pare să nu devină realitate nici în această iarnă. Gigi Becali cere în schimbul căpitanului său trei milioane de euro, clauza de reziliere, dar pare că transferul la arabi a picat.

Acum, fotbalistul este criticat dur şi de impresarul sârb Zvonko Milojkovic. Acesta susţine că golgheterul Ligii 1 din sezonul trecut nu prinde un transfer în străinătate din cauza stilului său de joc. În acest sezon, Florin Tănase are 9 goluri marcate.

„Florin Tănase, golgeterul vostru, are o clauză de reziliere de trei milioane de euro și nu plătește nimeni! Nu e ciudat, Tănase cade non-stop, la fiecare duel! Poți să-l vinzi cu trei milioane, chiar cu mai mult, dacă păcălești pe careva. Dacă nu, n-ai cum să-l vinzi!”, a spus impresarul sârb, conform gsp.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 Vezi toate știrile
Citește și