Închide meniul

„Furturile încep să se repete!” Reacție incredibilă după Real Madrid – Valencia 4-1. Gerard Pique și-a făcut praf marea rivală. Reacția lui Carlo Ancelotti

Alexandru Ivan Publicat: 9 ianuarie 2022, 8:37

Reclamă
„Furturile încep să se repete! Reacție incredibilă după Real Madrid – Valencia 4-1. Gerard Pique și-a făcut praf marea rivală. Reacția lui Carlo Ancelotti

Scandal uriaș în Real Madrid - Valencia 4-1

Profimedia

Real Madrid s-a chinuit o repriză să-i dea gol Valenciei. A fost nevoie de un penalty pentru ca echipa lui Carlo Ancelotti să marcheze. Casemiro a căzut după un duel cu Alderete la marginea careului, iar arbitrul Hernandez a arătat punctul cu VAR. De la 11 metri, Benzema nu avea cum să rateze.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Scandal uriaș după Real Madrid – Valencia 4-1

Cei de la Valencia susțin că au fost „furați” pe Santiago Bernabeu. Reprezentanții contului oficial de Twitter al clubului de pe Mestalla a postat un mesaj incredibil. cu referire la furtul din celebrul serial „La de Papel”. „Furturile în Madrid încep să se repete!”, se arată pe contul oficial de Twitter al Valenciei.

Rivalul lui Real Madrid, Gerard Pique, n-a stat deoparte. Fundașul Barcelonei, recunoscut pentru activitatea sa în online, a transmis a avut o reacție ironică după postarea celor de la Valencia. „Nu spuneți prea tare pentru că vă sancționează!”, a scris Pique.

VIDEO AICI CU PENALTY-UL PRIMIT DE REAL MADRID ÎN MECIUL CU VALENCIA

Reclamă

Carlo Ancelotii: „Penalty-ul e foarte clar!”

De cealaltă parte, tabăra lui Real Madrid se apără și susține că penalty-ul a fost acordat corect. Carlo Ancelotii susține că echipa sa merita oricum să câștige, pentru că, spune el, și-a dominat adversarul.

Nu am văzut faza, dar penalty-ul mi s-a părut destul de clar de departe. Nu știu ce să spun, trebuie să evaluez jocul, e adevărat că penalty-ul ne-a ajutat să deblocăm jocul, dar a fost un meci complet din partea noastră. Am avut probleme la început, dar apoi am avut multe șanse și am meritat să câștigăm”, a spus Carlo Ancelotti, după meci, citat de as.com.

După ce Benzema a marcat din penalty, au urmat două goluri reușite de Vinicius Junior, în minutele 52 și 61. Același Benzema a închis tabela, în 88, după ce Guedes marcase golul de onoare al „liliecilor”, în minutul 76.

Reclamă 4 / 0/3

După 4-1 cu Valencia, Real Madrid rămâne lider în La Liga, cu 49 de puncte, la 8 lungimi în fața Sevillei, ocupanta locului secund. Andaluzii au însă două meciuri mai puțin disputate. Valencia e pe locul 9, în timp ce FC Barcelona ocupă poziția a șasea.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 LIVE VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Sesiunea de antrenament e ACUM în AntenaPLAY 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti Vezi toate știrile
Citește și