Închide meniul

„Furturile încep să se repete!” Reacție incredibilă după Real Madrid – Valencia 4-1. Gerard Pique și-a făcut praf marea rivală. Reacția lui Carlo Ancelotti

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 9 ianuarie 2022, 8:37

„Furturile încep să se repete! Reacție incredibilă după Real Madrid – Valencia 4-1. Gerard Pique și-a făcut praf marea rivală. Reacția lui Carlo Ancelotti

Scandal uriaș în Real Madrid - Valencia 4-1

Profimedia

Real Madrid s-a chinuit o repriză să-i dea gol Valenciei. A fost nevoie de un penalty pentru ca echipa lui Carlo Ancelotti să marcheze. Casemiro a căzut după un duel cu Alderete la marginea careului, iar arbitrul Hernandez a arătat punctul cu VAR. De la 11 metri, Benzema nu avea cum să rateze.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Scandal uriaș după Real Madrid – Valencia 4-1

Cei de la Valencia susțin că au fost „furați” pe Santiago Bernabeu. Reprezentanții contului oficial de Twitter al clubului de pe Mestalla a postat un mesaj incredibil. cu referire la furtul din celebrul serial „La de Papel”. „Furturile în Madrid încep să se repete!”, se arată pe contul oficial de Twitter al Valenciei.

Rivalul lui Real Madrid, Gerard Pique, n-a stat deoparte. Fundașul Barcelonei, recunoscut pentru activitatea sa în online, a transmis a avut o reacție ironică după postarea celor de la Valencia. „Nu spuneți prea tare pentru că vă sancționează!”, a scris Pique.

VIDEO AICI CU PENALTY-UL PRIMIT DE REAL MADRID ÎN MECIUL CU VALENCIA

Reclamă

Carlo Ancelotii: „Penalty-ul e foarte clar!”

De cealaltă parte, tabăra lui Real Madrid se apără și susține că penalty-ul a fost acordat corect. Carlo Ancelotii susține că echipa sa merita oricum să câștige, pentru că, spune el, și-a dominat adversarul.

Nu am văzut faza, dar penalty-ul mi s-a părut destul de clar de departe. Nu știu ce să spun, trebuie să evaluez jocul, e adevărat că penalty-ul ne-a ajutat să deblocăm jocul, dar a fost un meci complet din partea noastră. Am avut probleme la început, dar apoi am avut multe șanse și am meritat să câștigăm”, a spus Carlo Ancelotti, după meci, citat de as.com.

După ce Benzema a marcat din penalty, au urmat două goluri reușite de Vinicius Junior, în minutele 52 și 61. Același Benzema a închis tabela, în 88, după ce Guedes marcase golul de onoare al „liliecilor”, în minutul 76.

Reclamă 4 / 0/3

După 4-1 cu Valencia, Real Madrid rămâne lider în La Liga, cu 49 de puncte, la 8 lungimi în fața Sevillei, ocupanta locului secund. Andaluzii au însă două meciuri mai puțin disputate. Valencia e pe locul 9, în timp ce FC Barcelona ocupă poziția a șasea.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB Vezi toate știrile
Citește și