Închide meniul
VIDEO & FOTO

Imagini fabuloase cu Marius Şumudică. A fost servit cu baclava şi a dat recital. Ce trebuie să facă pentru a primi paşaportul turcesc: „Sunt unul dintre voi! Iubesc această ţară”

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 ianuarie 2022, 14:57

Reclamă
Imagini fabuloase cu Marius Şumudică. A fost servit cu baclava şi a dat recital. Ce trebuie să facă pentru a primi paşaportul turcesc: „Sunt unul dintre voi! Iubesc această ţară

Marius Şumudică, servit cu baclava în cantonament

Colaj Twitter Marius Şumudică

La două zile după ce a pierdut pe terenul lui Trabzonspor, antrenorul lui Yeni Malatyaspor a fost servit cu baclava. Mai mult, i s-a propus şi paşaportul turcesc pe care îl aştepta încă din 2020, când o pregătea pe Gaziantep.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică: „Mi s-a promis paşaport turcesc. Sunt onorat! Iubesc această ţară”

Sunt onorat de faptul că mi s-a promis paşaportul turcesc dacă o salvez pe Malatya de la retrogradare. Aşa cum am făcut încă de când am ajuns prima dată aici, muncesc fără întrerupere să dovedesc că sunt unul dintre voi„, a transmis Şumudică pe contul său de twitter.

Au apărut şi imagini fabuloase de la vizita primită de antrenorul român. Acesta le-a făcut o promisiune fanilor echipei care este fără victorie de zece etape.

Vă mulţumesc tuturor pentru toate încurajările. Pentru mine contează enorm atunci când oameni importanţi din oraş vin lângă noi. Îţi dau mai multă încredere. Toată Turcia a văzut că în ultimele trei meciuri am avut mari probleme din cauza arbitrajului. Am început să învăţ turca şi am văzut multe comentarii la TV că Malatya nu merita să piardă cu Trabzon. Eu le promit tuturor că până în ultima zi voi lupta pentru a păstra acest club în prima ligă.

Reclamă

Voi aduce şase jucători noi şi echipa va avea o altă faţă de acum încolo. Vreau să se oprească toate greşelile arbitrilor. Stop! Nimeni nu îşi bate joc de Malatya. În ceea ce priveşte paşaportul, am vorbit în biroul başkanului despre acest lucru. Pentru mine ar fi o onoare să am paşaport turcesc. Îmi place această ţară, am lucrat patru ani aici. Oriunde mă duc, toată lumea mă respectă. Iubesc această ţară„, a declarat Şumudică pentru site-ul oficial de Youtube al clubului.

Tehnicianul de 50 de ani a mâncat baclava şi a postat mai multe imagini pe reţelele sociale.

Reclamă 4 / 0/3

Malatyaspor este ultima în Turcia, dar o despart numai trei puncte de ocupanta locului 16, Kasimpaşa.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:40 LIVE VIDEORomânia – Japonia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat 12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională 11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea 10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare Vezi toate știrile
Citește și