Închide meniul
VIDEO & FOTO

Imagini fabuloase cu Marius Şumudică. A fost servit cu baclava şi a dat recital. Ce trebuie să facă pentru a primi paşaportul turcesc: „Sunt unul dintre voi! Iubesc această ţară”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 ianuarie 2022, 14:57

Imagini fabuloase cu Marius Şumudică. A fost servit cu baclava şi a dat recital. Ce trebuie să facă pentru a primi paşaportul turcesc: „Sunt unul dintre voi! Iubesc această ţară

Marius Şumudică, servit cu baclava în cantonament

Colaj Twitter Marius Şumudică

La două zile după ce a pierdut pe terenul lui Trabzonspor, antrenorul lui Yeni Malatyaspor a fost servit cu baclava. Mai mult, i s-a propus şi paşaportul turcesc pe care îl aştepta încă din 2020, când o pregătea pe Gaziantep.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică: „Mi s-a promis paşaport turcesc. Sunt onorat! Iubesc această ţară”

Sunt onorat de faptul că mi s-a promis paşaportul turcesc dacă o salvez pe Malatya de la retrogradare. Aşa cum am făcut încă de când am ajuns prima dată aici, muncesc fără întrerupere să dovedesc că sunt unul dintre voi„, a transmis Şumudică pe contul său de twitter.

Au apărut şi imagini fabuloase de la vizita primită de antrenorul român. Acesta le-a făcut o promisiune fanilor echipei care este fără victorie de zece etape.

Vă mulţumesc tuturor pentru toate încurajările. Pentru mine contează enorm atunci când oameni importanţi din oraş vin lângă noi. Îţi dau mai multă încredere. Toată Turcia a văzut că în ultimele trei meciuri am avut mari probleme din cauza arbitrajului. Am început să învăţ turca şi am văzut multe comentarii la TV că Malatya nu merita să piardă cu Trabzon. Eu le promit tuturor că până în ultima zi voi lupta pentru a păstra acest club în prima ligă.

Reclamă

Voi aduce şase jucători noi şi echipa va avea o altă faţă de acum încolo. Vreau să se oprească toate greşelile arbitrilor. Stop! Nimeni nu îşi bate joc de Malatya. În ceea ce priveşte paşaportul, am vorbit în biroul başkanului despre acest lucru. Pentru mine ar fi o onoare să am paşaport turcesc. Îmi place această ţară, am lucrat patru ani aici. Oriunde mă duc, toată lumea mă respectă. Iubesc această ţară„, a declarat Şumudică pentru site-ul oficial de Youtube al clubului.

Citește și:

Tehnicianul de 50 de ani a mâncat baclava şi a postat mai multe imagini pe reţelele sociale.

Reclamă 4 / 0/3

Malatyaspor este ultima în Turcia, dar o despart numai trei puncte de ocupanta locului 16, Kasimpaşa.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur a fost invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român Vezi toate știrile
Citește și