Închide meniul

Marius Șumudică, criză de nervi după Trabzonspor – Malatyaspor 1-0! Românul a făcut praf arbitrajul din Turcia. „Unde este VAR? Sunt plătiți degeaba! Era plin de sânge”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 7 ianuarie 2022, 21:39 / Actualizat: 7 ianuarie 2022, 22:58

Marius Șumudică, criză de nervi după Trabzonspor – Malatyaspor 1-0! Românul a făcut praf arbitrajul din Turcia. „Unde este VAR? Sunt plătiți degeaba! Era plin de sânge

Marius Șumudică a făcut scandal în Turcia

Profimedia

„Felicitari jucatorilor mei. Au luptat bine. Și apărarea a funcționat foarte bine, știam că sunt jucători la Trabzon care pot face diferența pe cont propriu. Astăzi a fost greu pentru noi, nu am avut 6 jucători care deobicei sunt titulari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Șumudică, criză de nervi după Trabzonspor – Malatyaspor 1-0

Am urmarit tot meciul. Când atacantul nostru a scăpat singur cu portarul, jucătorul de la Trabzonspor nu a avut nicio treabă cu mingea. Pentru mine este penalty 100%. Arbitrii de la VAR nu fac nimic. Federația n-ar trebui să mai plătească pentru ei. Sunt plătiți degeaba.

Nu ni s-a dat penalty în meciul de la Kayserispor. Nici astăzi n-am primit penalty. Trabzonspor a avut cartonaș roșu în acest meci și nu l-au acordat. Jucătorul nostru și-a schimbat tricoul pentru că era plin de sânge. Unde este VAR-ul? Trabzonspor nu merita să câștige!”, a spus Marius Șumudică, după meci.

Malatyaspor a pierdut cu 0-1 la Trabzonspor, după un gol marcat de Cornelius, în minutul 23. În urma acestei înfrângeri, echipa lui Marius Șumudică a rămas pe ultimul loc în Turcia, la trei puncte de locurile care asigură salvarea de la retrogradare. De cealaltă parte, Trabzonspor e lider, cu 49 de puncte.

Citește și:

Marius Șumudică a ieșit la atac în Turcia

Marius Șumudică a ieșit la atac în Turcia. Antrenorul lui Yeni Malatyaspor este nemulțumit că nu a început oficial campania de mercato și cere schimbarea regulamentului. Campania de mercato va începe în Turcia pe 12 ianuarie, iar Marius Șumudică a răbufnit.

Reclamă

„Am o întrebare pentru Federație sau pentru cine ia aceste decizii legate de transferuri. Dacă partea a doua a campionatului a început, de ce nu putem transfera? Se permit transferurile abia după 12 ianuarie, când partea secundă deja e începută.

De ce? Toată lumea are nevoie de transferuri, sunt necesare tuturor echipelor. Eu sunt doar un antrenor în Turcia, dar cred că și ceilalți tehnicieni au aceeași opinie ca a mea, a răbufnit Marius Șumudică, citat de megahaber27.com.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și