Închide meniul

Guvernul Ungariei investeşte din nou în sportul românesc! Ce proiecte de zeci de milioane de euro pregătesc ungurii. Anunţul făcut de Eduard Novak, Ministrul Sportului

Publicat: 9 ianuarie 2022, 17:14

Reclamă
Guvernul Ungariei investeşte din nou în sportul românesc! Ce proiecte de zeci de milioane de euro pregătesc ungurii. Anunţul făcut de Eduard Novak, Ministrul Sportului

Eduard Novak, Ministrul Sportului

Eduard Novak,, în timpul unei conferințe de presă / ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO

Guvernul Ungariei investeşte din nou în sportul românesc

Până acum, ungurii au investit aproximativ 84 de milioane de euro în sportul românesc, potrivit index.hu. Sepsi sau Csikszereda se numără printre echipele care au fost ajutate în procesul de dezvoltare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Guvernul lui Viktor Orban nu se opreşte aici, iar investiţiile vor continua. Ungurii vor să construiască o academie de fotbal în Satu Mare, dar şi un cămin pentru academia de hochei de la Cârţa, din judeţul Harghita.

„Sportul este unul dintre principalele mijloace de păstrare şi construire a identităţii şi mândriei naţionale”, a declarat Peter Szijjarta, ministrul de Externe maghiar, la o conferință de presă la care a participat şi Eduard Novak, ministrul Sportului din România.

„Guvernul Ungariei este un partener de încredere pentru dezvoltarea sportului în România. Guvernul maghiar a finanţat deja o serie de dezvoltări de infrastructură sportivă, iar acest lucru va continua să se întâmple şi în viitor. De asta m-a asigurat Peter Szijjarta”, a spus şi Eduard Novak.

„Care e Steaua istorică?” Eduard Novak a dat verdictul

Eduard Novak, ministrul Sportului din România, spune că, pentru el, „adevărata Steaua” este echipa din Liga 1 a lui Gigi Becali.

Reclamă
Reclamă

„Am crescut cu Steaua, cu Boloni, cu Hagi. De când cu scandalul ‘Cine e Steaua?’, deja am pierdut firul. Eu acolo am închis totul. Care e Steaua istorică? FCSB. Dar n-am zis-o ca ministru!„, a spus Eduard Novak pentru prosport.ro.

FCSB a făcut cerere oficială să fie lăsată să joace în Ghencea meciurile de pe teren propriu. CSA a venit cu răspunsul la solicitarea lui Gigi Becali.

„Militarii” au stabilit că orice club poate juca în Ghencea, inclusiv FCSB, după analizarea fiecărei situații în parte. Există însă și o excepție. Prioritatea au meciurile CSA-ului, fie că vorbim despre echipa de fotbal sau despre alte discipline.

Reclamă
Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:13

Cristiano Ronaldo a făcut show în fața lui Alexandru Crețu! Cum s-a descurcat românul în Al Nassr – Al Wehda

9:53

„Comportament ofensator!” Suspendarea primită de Emiliano Martinez, după ce a repetat gestul incredibil făcut la Cupa Mondială

9:11

Max Verstappen râde de FIA alături de fani! Ironiile triplului campion mondial în mediul online

8:45

Mihai Stoica nu a mai rezistat și l-a criticat public pe Gigi Becali: „Niciodată nu o să înțeleg de ce trebuie să faci asta!”

8:24

Fanii lui Dinamo i-au luat la țintă pe jucătorii lui FC Botoșani: „Dădeau cu pahare, cu brichete. I-a adus în direcția asta”

8:12

Prima izbucnire nervoasă a lui Zeljko Kopic în România: „De ce mă tot întrebați?”. Antrenorul lui Dinamo a cedat

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY 6 Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria
Citește și