Închide meniul

„Accidentare ciudată!” Mihai Stoica a anunţat când revine preferatul lui Gigi Becali. Ce se întâmplă cu fotbalistul FCSB comparat cu Marcelo de la Real Madrid

Dragoș Vasile Publicat: 9 ianuarie 2022, 22:14

Reclamă
„Accidentare ciudată! Mihai Stoica a anunţat când revine preferatul lui Gigi Becali. Ce se întâmplă cu fotbalistul FCSB comparat cu Marcelo de la Real Madrid

Mihai Stoica a anunțat când revine preferatul lui Gigi Becali

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Mihai Stoica, ultimele detalii despre situaţia lui Ionuţ Panţîru

Fundaşul stânga a suferit o operație, după ce s-a „rupt” la finalul sezonului trecut. Adrian Şut a intrat prin alunecare şi l-a lovit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Panţîru mai are cam două luni până va face antrenamente cu echipa. Mai poate juca, doar că a fost nevoie de încă o intervenţie chirurgicală, pentru că a avut o accidentare ciudată”, a declarat Mihai Stoica, potrivit telekomsport.ro.

Ionuț Panțîru este favoritul lui Gigi Becali. Patronul FCSB l-a comparat cu Marcelo, starul lui Real Madrid.

”Panțîru este unul dintre cei mai mari fundași stânga din Europa. Joacă ca ceasul. Lui Panțîru, din toată Europa, nu-i poate lua nimeni locul. Și pe Jordi Alba, și pe Mordi Alba dacă mi-i dai, eu îl țin pe Panțîru. Poate ăla, de la Real Madrid, Marcelo, care-mi place mie.

..în rest, aleg Panțîru. Nu mai găsești ca Roberto Carlos, nu cred că o să mai fie. Eu zic de fundași stînga actici. Nu mint. Dacă pui toți fundașii stânga din Europa, eu îl aleg pe Panțîru”, spunea Gigi Becali la finalul lui 2019.

Reclamă

EXCLUSIV | Lămuriri în cazul accidentării lui Ionuț Panțîru

Lămuriri în cazul accidentării lui Panțîru. Doctorul Bogdan Codorean a anunțat faptul că fundașul FCSB va putea să își continue cariera. Unul dintre preferații lui Becali, Panțîru s-a accidentat după un contact cu colegul său, Adrian Șut.

Totuși, doctorul Codorean susține că problema lui Panțîru este destul de gravă și poate dura foarte mult. „Ştiu care este problema lui Panțîru, dar nu pot să o discut. Este o problemă gravă și care poate să dureze mult. Nu se pune problema să se lase„, a anunțat Bogdan Codorean la AS.ro LIVE.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna Vezi toate știrile
Citește și