Închide meniul

„Accidentare ciudată!” Mihai Stoica a anunţat când revine preferatul lui Gigi Becali. Ce se întâmplă cu fotbalistul FCSB comparat cu Marcelo de la Real Madrid

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 9 ianuarie 2022, 22:14

„Accidentare ciudată! Mihai Stoica a anunţat când revine preferatul lui Gigi Becali. Ce se întâmplă cu fotbalistul FCSB comparat cu Marcelo de la Real Madrid

Mihai Stoica a anunțat când revine preferatul lui Gigi Becali

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Mihai Stoica, ultimele detalii despre situaţia lui Ionuţ Panţîru

Fundaşul stânga a suferit o operație, după ce s-a „rupt” la finalul sezonului trecut. Adrian Şut a intrat prin alunecare şi l-a lovit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Panţîru mai are cam două luni până va face antrenamente cu echipa. Mai poate juca, doar că a fost nevoie de încă o intervenţie chirurgicală, pentru că a avut o accidentare ciudată”, a declarat Mihai Stoica, potrivit telekomsport.ro.

Ionuț Panțîru este favoritul lui Gigi Becali. Patronul FCSB l-a comparat cu Marcelo, starul lui Real Madrid.

”Panțîru este unul dintre cei mai mari fundași stânga din Europa. Joacă ca ceasul. Lui Panțîru, din toată Europa, nu-i poate lua nimeni locul. Și pe Jordi Alba, și pe Mordi Alba dacă mi-i dai, eu îl țin pe Panțîru. Poate ăla, de la Real Madrid, Marcelo, care-mi place mie.

..în rest, aleg Panțîru. Nu mai găsești ca Roberto Carlos, nu cred că o să mai fie. Eu zic de fundași stînga actici. Nu mint. Dacă pui toți fundașii stânga din Europa, eu îl aleg pe Panțîru”, spunea Gigi Becali la finalul lui 2019.

Reclamă
Citește și:

EXCLUSIV | Lămuriri în cazul accidentării lui Ionuț Panțîru

Lămuriri în cazul accidentării lui Panțîru. Doctorul Bogdan Codorean a anunțat faptul că fundașul FCSB va putea să își continue cariera. Unul dintre preferații lui Becali, Panțîru s-a accidentat după un contact cu colegul său, Adrian Șut.

Totuși, doctorul Codorean susține că problema lui Panțîru este destul de gravă și poate dura foarte mult. „Ştiu care este problema lui Panțîru, dar nu pot să o discut. Este o problemă gravă și care poate să dureze mult. Nu se pune problema să se lase„, a anunțat Bogdan Codorean la AS.ro LIVE.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Mihai Stoica, ultimele detalii despre situaţia preferatului lui Gigi Becali
  • Ce se întâmplă cu fotbalistul FCSB comparat cu Marcelo de la Real Madrid

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și