Închide meniul

Jose Mourinho şi-a făcut praf jucătorii după Roma – Juventus 3-4: „Golul de 3-2 ne-a ucis. Frica s-a instalat. Un complex psihologic. Avem jucători prea slabi în vestiar”

Antena Sport Publicat: 9 ianuarie 2022, 23:09

Reclamă
Jose Mourinho şi-a făcut praf jucătorii după Roma – Juventus 3-4: „Golul de 3-2 ne-a ucis. Frica s-a instalat. Un complex psihologic. Avem jucători prea slabi în vestiar

Jose Mourinho şi-a făcut praf jucătorii după Roma - Juventus 3-4

Profimediaimages

„Am fost la controlul jocului în primele 70 de minute. Echipa a jucat foarte bine şi a avut mentalitatea să controleze meciul. Am revenit de la cabine şi am început puternic. Am presat sus şi am avut iniţiativa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Roma – Juventus 3-4 | Jose Mourinho: „Golul de 3-2 ne-a ucis”

Au fost 70 de minute atât de bune şi atunci a intervenit prăbuşirea psihologică. Golul de 3-2 ne-a ucis, pentru că Felix făcuse un meci extraordinar. Totul s-a terminat cu un sprint alături de Cuadrado şi înlocuitorul său înţelege greşit. Când îi permiţi lui Juventus să vină la 2-3, atunci frica s-a instalat. Un complex psihologic.

Nu e o problemă pentru mine să conduc cu 3-2, dar pentru echipa mea e. La finalul zilei, atunci când eşti în rahat, te ridici la loc în picioare şi îţi găseşti caracterul. Dar avem jucători în vestiar prea drăguţi, prea slabi. Le-am spus deja jucătorilor că dacă meciul s-ar fi încheiat în minutul 70, ar fi fost o partidă excelentă. Din păcate, nu s-a terminat acolo”, a spus Mourinho, citat de DAZN.

Pentru Jose Mourinho, aceasta este a doua oară în cariera cu 1024 de meciuri în care echipa sa conduce la o distanţă de două goluri şi pierde o partidă. Prima oară s-a întâmplat în 2005, cu Bradford, când Chelsea conducea cu 2-0, în minutul 41.

Reclamă

Roma – Juventus 3-4 | 3 goluri în 7 minute pentru bianconeri

Serie A a avut parte de un thriller cu 7 goluri. Derby-ul AS Roma – Juventus s-a încheiat 3-4, după ce „Bătrâna Doamnă” a revenit incredibil şi a marcat 3 goluri în 7 minute.

A fost nebunie totală pe Olimpico. Tammy Abraham a deschis rapid scorul în derby, în minutul 11, dar avantajul gazdelor a durat doar 7 minute. Paulo Dybala a egalat cu o reuşită superbă în minutul 18. La pauză, tabela a arătat 1-1, iar spectacolul a început în repriza secundă. Henrikh Mkhitaryan şi Lorenzo Pellegrini au făcut 3-1, iar Jose Mourinho era în extaz.

Juventus a reuşit „remontada” în doar 7 minute. Manuel Locatelli a dat semnalul revenirii, Dejan Kulusevski a egalat, iar Mattia De Sciglio a marcat golul victoriei, în minutul 77. În minutul 81, Matthijs de Ligt a comis henţ, dar Lorenzo Pellegrini a ratat de la 11 metri.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf 10:23 Alexandru Băluţă, devastator înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Nu vreau să mai am vreodată o discuţie cu Rotaru” 9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” 9:42 VIDEONebunie la Lisabona după titlul câştigat de Sporting! Cum au sărbătorit jucătorii 8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami 8:55 Marius Şumudică a anunţat ce l-ar face să renunţe la Rapid fără cel mai mic regret: „Aș face 5 paşi în spate” 1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” Vezi toate știrile
Citește și