Închide meniul

Jose Mourinho şi-a făcut praf jucătorii după Roma – Juventus 3-4: „Golul de 3-2 ne-a ucis. Frica s-a instalat. Un complex psihologic. Avem jucători prea slabi în vestiar”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 9 ianuarie 2022, 23:09

Jose Mourinho şi-a făcut praf jucătorii după Roma – Juventus 3-4: „Golul de 3-2 ne-a ucis. Frica s-a instalat. Un complex psihologic. Avem jucători prea slabi în vestiar

Jose Mourinho şi-a făcut praf jucătorii după Roma - Juventus 3-4

Profimediaimages

„Am fost la controlul jocului în primele 70 de minute. Echipa a jucat foarte bine şi a avut mentalitatea să controleze meciul. Am revenit de la cabine şi am început puternic. Am presat sus şi am avut iniţiativa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Roma – Juventus 3-4 | Jose Mourinho: „Golul de 3-2 ne-a ucis”

Au fost 70 de minute atât de bune şi atunci a intervenit prăbuşirea psihologică. Golul de 3-2 ne-a ucis, pentru că Felix făcuse un meci extraordinar. Totul s-a terminat cu un sprint alături de Cuadrado şi înlocuitorul său înţelege greşit. Când îi permiţi lui Juventus să vină la 2-3, atunci frica s-a instalat. Un complex psihologic.

Nu e o problemă pentru mine să conduc cu 3-2, dar pentru echipa mea e. La finalul zilei, atunci când eşti în rahat, te ridici la loc în picioare şi îţi găseşti caracterul. Dar avem jucători în vestiar prea drăguţi, prea slabi. Le-am spus deja jucătorilor că dacă meciul s-ar fi încheiat în minutul 70, ar fi fost o partidă excelentă. Din păcate, nu s-a terminat acolo”, a spus Mourinho, citat de DAZN.

Pentru Jose Mourinho, aceasta este a doua oară în cariera cu 1024 de meciuri în care echipa sa conduce la o distanţă de două goluri şi pierde o partidă. Prima oară s-a întâmplat în 2005, cu Bradford, când Chelsea conducea cu 2-0, în minutul 41.

Reclamă

Roma – Juventus 3-4 | 3 goluri în 7 minute pentru bianconeri

Serie A a avut parte de un thriller cu 7 goluri. Derby-ul AS Roma – Juventus s-a încheiat 3-4, după ce „Bătrâna Doamnă” a revenit incredibil şi a marcat 3 goluri în 7 minute.

A fost nebunie totală pe Olimpico. Tammy Abraham a deschis rapid scorul în derby, în minutul 11, dar avantajul gazdelor a durat doar 7 minute. Paulo Dybala a egalat cu o reuşită superbă în minutul 18. La pauză, tabela a arătat 1-1, iar spectacolul a început în repriza secundă. Henrikh Mkhitaryan şi Lorenzo Pellegrini au făcut 3-1, iar Jose Mourinho era în extaz.

Juventus a reuşit „remontada” în doar 7 minute. Manuel Locatelli a dat semnalul revenirii, Dejan Kulusevski a egalat, iar Mattia De Sciglio a marcat golul victoriei, în minutul 77. În minutul 81, Matthijs de Ligt a comis henţ, dar Lorenzo Pellegrini a ratat de la 11 metri.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român Vezi toate știrile
Citește și