Închide meniul

„Mi-ar plăcea să îl vedem la pregătire!” Constantin Budescu, aşteptat cu braţele deschise la Petrolul. Ce spune Nae Constantin despre transferul „Magicianului”

Dragoș Vasile Publicat: 10 ianuarie 2022, 19:30

Reclamă
„Mi-ar plăcea să îl vedem la pregătire! Constantin Budescu, aşteptat cu braţele deschise la Petrolul. Ce spune Nae Constantin despre transferul „Magicianului

Constantin Budescu, aşteptat cu braţele deschise la Petrolul

Profimedia

Constantin Budescu, aşteptat cu braţele deschise la Petrolul Ploieşti

Constantin Budescu s-a distrat de Sărbători alături de fotbaliștii Petrolului Ploiești, Mario Bratu și Valentin Țicu, dar şi de Laurențiu Marinescu. Nae Constantin speră că mijlocaşul să vină pe Ilie Oană şi să pună umărul la promovarea „lupilor galbeni” în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Eu îl aștept, am transmis-o. N-am vorbit personal cu el, dar conducerea știe dorința mea. E bine venit, nici nu știu ce să îmi doresc pentru binele lui.

Dacă mă gândesc strict la mine, mi-ar plăcea să nu își găsească nimic și în câteva zile să îl vedem la pregătire cu noi. Dacă reușește să își găsească, îi doresc să fie sănătos, să aibă multă baftă”, a declarat Nae Constantin.

Noi detalii despre plecarea lui Constantin Budescu de la FCSB

Făcut praf de Gigi Becali pentru excesul de „exterioare” din timpul meciurilor, Budescu şi-a reziliat contractul cu FCSB. Dani Coman spune că Budescu nu s-a simţit apreciat la FCSB şi tocmai de aceea nu a dat cel mai bun randament.

„Budescu nu numai că mi-e prieten, e și finul meu. Îmi pare rău că s-a despărțit de FCSB, pentru că a venit cu tot sufletul. Dar sunt ferm convins că își va găsi o echipă foarte bună, pentru că jucători ca Budescu sunt rari. Budescu era la fel și în trecut, doar că lui îi trebuie o conjunctură favorabilă.

Reclamă

Trebuie să se simtă apreciat și atunci, da, poate da totul. Putea ajuta FCSB-ul mult mai mult decât a făcut-o, dacă simțea apreciere. Jucători cu tehnica și viziunea, pe care o are, sunt din ce în ce mai rari. Budescu nu e jucător de Liga 2, nu s-ar pune problema ca el să vină la Sibiu, pentru că nu-și permit multe echipe să-l aibă pe Budescu. Eu spun că nu a simțit apreciere la FCSB„, a spus Dani Coman pentru fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și