Închide meniul

„Mi-ar plăcea să îl vedem la pregătire!” Constantin Budescu, aşteptat cu braţele deschise la Petrolul. Ce spune Nae Constantin despre transferul „Magicianului”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 10 ianuarie 2022, 19:30

„Mi-ar plăcea să îl vedem la pregătire! Constantin Budescu, aşteptat cu braţele deschise la Petrolul. Ce spune Nae Constantin despre transferul „Magicianului

Constantin Budescu, aşteptat cu braţele deschise la Petrolul

Profimedia

Constantin Budescu, aşteptat cu braţele deschise la Petrolul Ploieşti

Constantin Budescu s-a distrat de Sărbători alături de fotbaliștii Petrolului Ploiești, Mario Bratu și Valentin Țicu, dar şi de Laurențiu Marinescu. Nae Constantin speră că mijlocaşul să vină pe Ilie Oană şi să pună umărul la promovarea „lupilor galbeni” în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Eu îl aștept, am transmis-o. N-am vorbit personal cu el, dar conducerea știe dorința mea. E bine venit, nici nu știu ce să îmi doresc pentru binele lui.

Dacă mă gândesc strict la mine, mi-ar plăcea să nu își găsească nimic și în câteva zile să îl vedem la pregătire cu noi. Dacă reușește să își găsească, îi doresc să fie sănătos, să aibă multă baftă”, a declarat Nae Constantin.

Citește și:

Noi detalii despre plecarea lui Constantin Budescu de la FCSB

Făcut praf de Gigi Becali pentru excesul de „exterioare” din timpul meciurilor, Budescu şi-a reziliat contractul cu FCSB. Dani Coman spune că Budescu nu s-a simţit apreciat la FCSB şi tocmai de aceea nu a dat cel mai bun randament.

„Budescu nu numai că mi-e prieten, e și finul meu. Îmi pare rău că s-a despărțit de FCSB, pentru că a venit cu tot sufletul. Dar sunt ferm convins că își va găsi o echipă foarte bună, pentru că jucători ca Budescu sunt rari. Budescu era la fel și în trecut, doar că lui îi trebuie o conjunctură favorabilă.

Reclamă

Trebuie să se simtă apreciat și atunci, da, poate da totul. Putea ajuta FCSB-ul mult mai mult decât a făcut-o, dacă simțea apreciere. Jucători cu tehnica și viziunea, pe care o are, sunt din ce în ce mai rari. Budescu nu e jucător de Liga 2, nu s-ar pune problema ca el să vină la Sibiu, pentru că nu-și permit multe echipe să-l aibă pe Budescu. Eu spun că nu a simțit apreciere la FCSB„, a spus Dani Coman pentru fanatik.ro.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României Vezi toate știrile
Citește și