Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

„La 4 dimineața, mă sună Marian Cozma!” Modul uluitor în care a aflat Vali Ghionea de moartea bunului său prieten: „M-am urcat în mașină și am plecat spre Veszprem!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 12 ianuarie 2022, 12:14

Reclamă
„La 4 dimineața, mă sună Marian Cozma! Modul uluitor în care a aflat Vali Ghionea de moartea bunului său prieten: „M-am urcat în mașină și am plecat spre Veszprem!

Vali Ghionea, dezvăluiri teribile

AS.ro LIVE

Vizibil emoționat, Vali Ghionea a povestit în detaliu cum a primit vestea. Ghionea a fost sunat de un coleg de-al lui Marian Cozma, dar nu a răspuns. Ulterior, actualul jucător de la Dinamo, a primit un apel de la Marian. Fără să știe ce s-a întâmplat, acesta a răspuns, dar a fost șocat să-l audă la telefon pe colegul lui Cozma. Când acesta i-a dat vestea, Ghionea a crezut că totul este o glumă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marian Cozma a fost ucis după un scandal într-un club

Vali Ghionea s-a urcat în mașină și a pornit spre Veszprem. Ajuns la spital, a constatat că bunul său prieten decedase. Marian Cozma a murit în data de 8 februarie 2009. Fostul handbalist a fost implicat într-un scandal, într-un club de noapte, în urma căruia a fost înjunghiat.

Venisem dintr-o deplasare, eram la Szeged. Mă tot suna un coleg de al lui. Nu i-am răspuns. Noapte, pe la 4 dimineața, mă suna Marian. Am răspuns, lui Marian îi răspundeam la orice ora. Era colegul său. Mi-a zis că Marian a murit.

Eram după somn, nu îmi venea să cred. I-am zis: ‘Glumești? Cred că e o glumă, cum să moară?’ Mi-a zis că nu, să mă duc la Veszprem că a murit Marian.

M-am urcat imediat în mașină, am mers la Veszprem. Am fost la spital. Nu se mai putea face nimic. A fost o zi neagră. Eram prieteni foarte buni„, a povestit Vali Ghionea la AS.ro LIVE.

Reclamă

AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna Vezi toate știrile
Citește și