Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

„La 4 dimineața, mă sună Marian Cozma!” Modul uluitor în care a aflat Vali Ghionea de moartea bunului său prieten: „M-am urcat în mașină și am plecat spre Veszprem!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 12 ianuarie 2022, 12:14

„La 4 dimineața, mă sună Marian Cozma! Modul uluitor în care a aflat Vali Ghionea de moartea bunului său prieten: „M-am urcat în mașină și am plecat spre Veszprem!

Vali Ghionea, dezvăluiri teribile

AS.ro LIVE

Vizibil emoționat, Vali Ghionea a povestit în detaliu cum a primit vestea. Ghionea a fost sunat de un coleg de-al lui Marian Cozma, dar nu a răspuns. Ulterior, actualul jucător de la Dinamo, a primit un apel de la Marian. Fără să știe ce s-a întâmplat, acesta a răspuns, dar a fost șocat să-l audă la telefon pe colegul lui Cozma. Când acesta i-a dat vestea, Ghionea a crezut că totul este o glumă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marian Cozma a fost ucis după un scandal într-un club

Vali Ghionea s-a urcat în mașină și a pornit spre Veszprem. Ajuns la spital, a constatat că bunul său prieten decedase. Marian Cozma a murit în data de 8 februarie 2009. Fostul handbalist a fost implicat într-un scandal, într-un club de noapte, în urma căruia a fost înjunghiat.

Venisem dintr-o deplasare, eram la Szeged. Mă tot suna un coleg de al lui. Nu i-am răspuns. Noapte, pe la 4 dimineața, mă suna Marian. Am răspuns, lui Marian îi răspundeam la orice ora. Era colegul său. Mi-a zis că Marian a murit.

Eram după somn, nu îmi venea să cred. I-am zis: ‘Glumești? Cred că e o glumă, cum să moară?’ Mi-a zis că nu, să mă duc la Veszprem că a murit Marian.

M-am urcat imediat în mașină, am mers la Veszprem. Am fost la spital. Nu se mai putea face nimic. A fost o zi neagră. Eram prieteni foarte buni„, a povestit Vali Ghionea la AS.ro LIVE.

Reclamă
Citește și:

AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și