Închide meniul

Dinamo a mai făcut un transfer! Ce jucător vine sub comanda lui Flavius Stoican. „Da, l-am rezolvat!”

Alexandru Ivan Publicat: 12 ianuarie 2022, 21:17

Reclamă
Dinamo a mai făcut un transfer! Ce jucător vine sub comanda lui Flavius Stoican. „Da, l-am rezolvat!

Încă un transfer făcut de Dinamo

Hepta

Dinamo l-a transferat pe fundașul central croat Igor Jovanovic (32 de ani). El se va alătura în cantonamentul condus de Flavius Stoican la sfârșitul săptămânii. Mutarea a fost confirmată de aministratorul special al „câinilor”, Iuliu Mureșan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo l-a transferat pe Igor Jovanovic

„Da, l-am rezolvat, vine duminică”, a spus Iuliu Mureșan, potrivit gsp.ro. Jovanovic a jucat ultima dată pentru Suduva, în prima ligă din Lituania, unde a bifat 8 meciuri.

Jovanovic a mai jucat în România pentru Sepsi (2018-2019) și pentru Astra Giurgiu (2021). Printre alte echipe din CV-ul său se numără Panetolikos, Seongnam ori FC Lahti. De notat că Jovanovic n-a jucat niciodată în campionatul Croației, în țara natală.

În prezent, Igor Jovanovic este cotat la 200.000 de euro. Croatul s-a consacrat ca fundaș central, dar poate evolua la fel de bine și în bandă. El lovește mingea cu ambele picioare. În această iarnă, Dinamo i-a mai transferat pe pe Răzvan Patriche (35 de ani, stoper) și Marius Tomozei (31, fundaș dreapta).

Dinamo pierde jucători pe bandă rulantă!

Situaţia de la Dinamo este disperată. Echipa din Ştefan cel Mare e penultima în Liga 1 după 21 de etape, iar băieţii lui Flavius Stoican au început rău şi anul 2022. Au pierdut amicalul cu Mioveniul, 0-2. La finalul partidei antrenorul roş-albilor a vorbit despre jucătorii care vor să plece de la echipă cât mai repede.

Reclamă

Dinamo stă rău în campionat şi riscă să piardă şi mai mulţi jucători înaintea finalului sezonului regulat. Antrenorul Flavius Stoican vrea să salveze echipa de la retrogradare, dar este foarte aproape să piardă doi jucători importanţi. Totuşi, se pare că vedeta Deian Sorescu ar putea să rămână la echipă.

„Îmi doresc foarte tare ca şi el să joace la nivelul la care îl ştiu. Important e ca atunci când începe campionatul să fim cu capul doar la Dinamo”, a spus antrenorul Flavius Stoican la finalul amicalului pierdut în faţa Mioveniului, scor 0-2.

 

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și