Închide meniul

Dinamo, înfrângere în primul amical al iernii! Flavius Stoican sună adunarea: „Să fim şi bărbaţi!” + Steliano Filip e disperat să plece: „Este blocat psihic!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 12 ianuarie 2022, 15:43

Dinamo, înfrângere în primul amical al iernii! Flavius Stoican sună adunarea: „Să fim şi bărbaţi! + Steliano Filip e disperat să plece: „Este blocat psihic!

Flavius Stoican, prima reacție după debutul ratat la Dinamo

AS.ro

Dinamo, înfrângere în primul amical al iernii

  • Cum a arătat Dinamo în prima repriză: Eșanu – Nica, Ehmann, Patriche, An. Radu – Răuță (cpt), Carp – Bordușanu, Matei, Sorescu – Ivanovski
  • Au mai intrat după pauză: Fara, Giafer, Popa, Amzar, Crețu, Cl. Stan, A. Bani, Mihaiu, Răducan, Țîră

Diferenţa dintre cele două echipe a fost uriaşă. Buziuc a ratat un penalty în prima repriză.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul nu a fost lipsit de evenimente. Medicii au intrat pe teren după ce lui Bogdan Rusu i-a fost spartă arcada. Confruntarea a mai fost întreruptă şi după ce Sorescu a avut o intrare dură la un adversar.

La final, Flavius Stoican a tras primele concluzii. „O înfrângere… până la urmă e un meci amical, dar mă deranjează când pierdem şi meciurile astea amicale. Cu toate că au circumstanţe, încărcăm picioarele… sunt antrenamente grele, le dau circumstanţe la momentul acesta. Dar fiecare dintre noi trebuie să ne şi evaluăm, că noi intrăm pe teren. De aia atunci când jucăm bine lumea ne aplaudă, când jucăm prost lumea ne înjură. Şi să fim şi bărbaţi! Sunt convins că o scoatem la capăt.

Acum nu ne lamentăm că este timpul scurt. Ce să facem, să nu ne mai pregătim? Indiferent câte transferuri vom face, în mare parte ne vom baza pe jucătorii tineri. Şi ei, la rândul lor, să demonstreze. Toată lumea spune că suntem copii… nu mai suntem copii, avem 20 de ani, 22 de ani. Alţii joacă în echipele naţionale, deci vreau mai multă încredere”, a declarat Flavius Stoican.

Flavius Stoican are mari probleme. După ce Gabi Torje a fost infectat cu COVID-19, antrenorul a fost anunţat că Steliano Filip vrea cu orice preţ să plece de la echipă în această iarnă. Fundaşul a fpost

Reclamă

„Steliano Filip şi-a manifestat foarte clar dorinţa de a pleca, indiferent de ceea ce se întâmplă. Este blocat psihic, trag de el ca măcar să facă antrenamente pentru el, dar nu mai vrea. S-au acumulat foarte multe supărari, toată lumea l-a înjurat şi chiar nu mai poate să continue, indiferent cât de mult îmi doresc. Nu vreau să stea doar pentru că este sub contract. Voi avea o discuţie cu el, vreau un Steliano liniştit la cap, nu cu frustrări şi dezamăgiri”, a mai spus antrenorul lui Dinamo.

Citește și:

Alarmă la Dinamo înainte de startul sezonului. Gabi Torje s-a infectat cu COVID-19

Gabi Torje (32 ani) a fost infectat cu coronavirus, anunţă fanatik.ro. Acesta a efectuat luni un test rapid la Timișoara, iar rezultatul a fost pozitiv. Acum, dinamovistul se află acasă, în izolare.

Starea lui Torje este una bună. El nu are decât câteva simptome ușoare de COVID-19, mai informează sursa citată.

Reclamă 4 / 0/3

Cotat la 450.000 de euro pe site-urile de specialitate, Gabi Torje a bifat 13 apariţii pentru Dinamo în actualul sezon, reuşind să înscrie 4 goluri şi să ofere 2 pase decisive.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 19:00 FC Botoşani – Dinamo, LIVE TEXT, 19:30! Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării! Echipele de start 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae Vezi toate știrile
Citește și