Închide meniul

Dinamo a mai făcut un transfer! Ce jucător vine sub comanda lui Flavius Stoican. „Da, l-am rezolvat!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 12 ianuarie 2022, 21:17

Dinamo a mai făcut un transfer! Ce jucător vine sub comanda lui Flavius Stoican. „Da, l-am rezolvat!

Încă un transfer făcut de Dinamo

Hepta

Dinamo l-a transferat pe fundașul central croat Igor Jovanovic (32 de ani). El se va alătura în cantonamentul condus de Flavius Stoican la sfârșitul săptămânii. Mutarea a fost confirmată de aministratorul special al „câinilor”, Iuliu Mureșan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo l-a transferat pe Igor Jovanovic

„Da, l-am rezolvat, vine duminică”, a spus Iuliu Mureșan, potrivit gsp.ro. Jovanovic a jucat ultima dată pentru Suduva, în prima ligă din Lituania, unde a bifat 8 meciuri.

Jovanovic a mai jucat în România pentru Sepsi (2018-2019) și pentru Astra Giurgiu (2021). Printre alte echipe din CV-ul său se numără Panetolikos, Seongnam ori FC Lahti. De notat că Jovanovic n-a jucat niciodată în campionatul Croației, în țara natală.

În prezent, Igor Jovanovic este cotat la 200.000 de euro. Croatul s-a consacrat ca fundaș central, dar poate evolua la fel de bine și în bandă. El lovește mingea cu ambele picioare. În această iarnă, Dinamo i-a mai transferat pe pe Răzvan Patriche (35 de ani, stoper) și Marius Tomozei (31, fundaș dreapta).

Citește și:

Dinamo pierde jucători pe bandă rulantă!

Situaţia de la Dinamo este disperată. Echipa din Ştefan cel Mare e penultima în Liga 1 după 21 de etape, iar băieţii lui Flavius Stoican au început rău şi anul 2022. Au pierdut amicalul cu Mioveniul, 0-2. La finalul partidei antrenorul roş-albilor a vorbit despre jucătorii care vor să plece de la echipă cât mai repede.

Reclamă

Dinamo stă rău în campionat şi riscă să piardă şi mai mulţi jucători înaintea finalului sezonului regulat. Antrenorul Flavius Stoican vrea să salveze echipa de la retrogradare, dar este foarte aproape să piardă doi jucători importanţi. Totuşi, se pare că vedeta Deian Sorescu ar putea să rămână la echipă.

„Îmi doresc foarte tare ca şi el să joace la nivelul la care îl ştiu. Important e ca atunci când începe campionatul să fim cu capul doar la Dinamo”, a spus antrenorul Flavius Stoican la finalul amicalului pierdut în faţa Mioveniului, scor 0-2.

 

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” Vezi toate știrile
Citește și