Închide meniul

CFR Cluj câștigă cu scorul favorit al lui Dan Petrescu și în amicale. Reacția lui Mario Camora, după prima victorie din cantonamentul din Spania

Alexandru Ivan Publicat: 13 ianuarie 2022, 20:22

Reclamă
CFR Cluj câștigă cu scorul favorit al lui Dan Petrescu și în amicale. Reacția lui Mario Camora, după prima victorie din cantonamentul din Spania

CFR Cluj, prima victorie în cantonamentul din Spania

FLAVIU BUBOI / MEDIAFAX FOTO

CFR Cluj câștigă cu 1-0, scorul favorit al lui Dan Petrescu, chiar și în partidele amicale. Golul a fost marcat de Debeljuh, în minutul 9. Clujenii vor mai disputa un amical la Oliva Nova sâmbătă, de la ora 12.00, cu UZ Alzira.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj, prima victoria din cantonamentul din Spania

Mario Camora, căpitanul lui CFR Cluj, s-a declarat mulțumit la finalul meciului. Fundașul de 35 de ani vrea câștige orice partidă, indiferent dacă e doar un joc de verificare.

„Un meci greu, e primul meci după o săptămână încărcată fizica. S-a simțit puțină oboseală, ei sunt în plin campionat, mai fresh, dar a fost un test bun pentru noi. Importantă e victoria, victoriile aduc victoriile. Important e să câștigăm, nu contează ce divizie sunt. Eu zic că suntem bine, nu am primit gol, trebuie să continuăm așa. Vacanța a fost scurtă, noi am avut un an cu foarte multe meciuri”, a spus Marioa Camora.

Tot joi, FC Botoşani a fost învinsă cu 3-2 de Lechia Gdansk, într-o partidă amicală jucată în Turcia. Au marcat Kage 15′ şi Papa 53′ pentru Botoşani, respectiv Durmus 34′, Diabate 49′ şi Sezonienko 83′ pentru Lechia.

Reclamă
Reclamă

CFR Cluj își desfășoara pregătirea de iarnă în Spania. Alte formații din Liga 1 au ales să plece în Antalya, în Turcia. Cea mai mare surpriză a venit de la FCSB, care a rămas acasă, la baza din Berceni.

Toni Petrea, dezvăluiri din cantonamentul lui FCSB de la Berceni

Spre deosebire de rivalele sale, FCSB a ales să rămână în România pentru pregătirea de iarnă din acest an. Roș-albaștrii s-au antrenat la baza din Berceni, acolo unde Gigi Becali s-a lăudat că a creat cele mai bune condiții. 30 de jucători au avut Toni Petrea sub comandă în cantonament.

„Anul trecut cred că am fost singura echipă din Liga 1 care a plecat într-un cantonament în străinătate. Acum suntem una dintre puţinele care au rămas acasă. Pot să spun că e un oarecare avantaj că ne pregătim în continuare în condiţiile vremii de aici. Dar cred că şi celelalte echipe care sunt în Antalya, când vor reveni, vor avea timp de adaptare la condiţiile din ţara noastră. Nu e aşa mare diferenţă. Vom vedea ce va fi. Sincer mă gândeam înainte de această perioadă că poate am făcut o greşeală că nu am plecat într-un cantonament în străinătate. Dar uitându-mă acum la ce s-a întâmplat în Antalya cel puţin, cu vreme nefavorabilă, cu furtuni, cu ploi, cred că am fost foarte inspiraţi că am rămas acasă”, a spus Toni Petrea, la prima conferință de presă din 2022.

Reclamă

Înainte de reluarea campionatului, FCSB se regăsește pe locul secund în Liga 1, la 10 puncte în urma liderului CFR Cluj. Primul meci pentru echipa lui Toni Petrea va fi chiar împotriva rivalilor din Gruia, pe 23 ianuarie.

Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:34

Cum a fost surprins Dan Şucu, după ce Rapid a rămas fără victorie în Giuleşti! Reacţia nervoasă a lui Victor Angelescu

0:21

„Facem prea multe greşeli!” Marius Şumudică şi-a taxat jucătorii, după Rapid – Oţelul 0-0! Ce a spus despre N’Jie şi Boupendza

0:01

„Am pierdut două puncte!” Dorinel Munteanu, discurs ferm după Rapid – Oţelul 0-0! Mesaj dur pentru contestatari

23:25 28 sept.

Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1

23:18 28 sept.

Accidentare teribilă în Rapid – Oţelul! Jucătorul a început să plângă pe teren şi a fost scos pe targă

22:59 28 sept.

Dan Petrescu, mesaj direct despre FCSB după CFR Cluj – UTA 1-3! Ce a spus despre marea rivală

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 3 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 4 Mesaj superb primit de Răzvan Lucescu de la patronul Ivan Savvidis, înainte de PAOK – Aris (duminică, 20:30, AntenaPLAY) 5 Prima izbucnire nervoasă a lui Zeljko Kopic în România: „De ce mă tot întrebați?”. Antrenorul lui Dinamo a cedat 6 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League
Citește și