Închide meniul

„Credeam că am făcut o greșeală!” Toni Petrea, dezvăluiri din cantonamentul lui FCSB de la Berceni. Câți jucători au picat proba cântarului

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 13 ianuarie 2022, 16:19

„Credeam că am făcut o greșeală! Toni Petrea, dezvăluiri din cantonamentul lui FCSB de la Berceni. Câți jucători au picat proba cântarului

Toni Petrea, antrenor FCSB

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Spre deosebire de rivalele sale, FCSB a ales să rămână în România pentru pregătirea de iarnă din acest an. Roș-albaștrii s-au antrenat la baza din Berceni, acolo unde Gigi Becali s-a lăudat că a creat cele mai bune condiții. 30 de jucători au avut Toni Petrea sub comandă în cantonament.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Toni Petrea, dezvăluiri din cantonamentul lui FCSB de la Berceni

„Anul trecut cred că am fost singura echipă din Liga 1 care a plecat într-un cantonament în străinătate. Acum suntem una dintre puţinele care au rămas acasă. Pot să spun că e un oarecare avantaj că ne pregătim în continuare în condiţiile vremii de aici. Dar cred că şi celelalte echipe care sunt în Antalya, când vor reveni, vor avea timp de adaptare la condiţiile din ţara noastră. Nu e aşa mare diferenţă. Vom vedea ce va fi. Sincer mă gândeam înainte de această perioadă că poate am făcut o greşeală că nu am plecat într-un cantonament în străinătate. Dar uitându-mă acum la ce s-a întâmplat în Antalya cel puţin, cu vreme nefavorabilă, cu furtuni, cu ploi, cred că am fost foarte inspiraţi că am rămas acasă.

Cred că în perioada de vacanţă unii dintre jucători nu au făcut prea multe lucruri din ceea ce le-am dat. Perioada de vacanţă, după o perioadă lungă de meciuri şi antrenamente… au venit nu foarte bine pregătiţi, pot să pun. (n.r. Cu greutatea cum stau?) N-am avut probleme majore, cred că 2-3 jucători au venit cu un kilogram în plus, dar nu am avut probleme. Încercăm să ne menţinem la nivelul ăsta şi în cantonament. E foarte importantă greutatea jucătorilor, un kilogram sau două în plus contează în exprimarea lui pe teren”, a spus Toni Petrea, la prima conferință de presă din acest an.

De cantonament n-au scăpat vedetele Florin Tănase, Florinel Coman și Octavian Popescu. Pe lângă jucătorii care deja făceau parte din lotul de Liga 1, au fost convocați și tinerii Alexandru Maxim (2007), Matei Tănasă (2005) și Andrei Tănasă (2002). De asemenea, Ionuț Panțîru și Ivan Mamut continuă recuperarea după accidentări sub îndrumarea staff-ului medical și tehnic.

Înainte de reluarea campionatului, FCSB se regăsește pe locul secund în Liga 1, la 10 puncte în urma liderului CFR Cluj. Primul meci pentru echipa lui Toni Petrea va fi chiar împotriva rivalilor din Gruia, pe 23 ianuarie.

Reclamă
Citește și:

Gigi Becali renunță la jucătorii cu salarii mari

Gigi Becali a anunțat că nu mai e dispus să investească bani în transferuri la echipa lui. Latifundiarul din Pipera nu vrea să riște să ajungă cu clubul în faliment, astfel că s-a hotărât să meargă doar pe mâna jucătorilor pe care deja îi are în echipă. Florin Tănase, Octavian Popescu și Florinel Coman sunt de neînlocuit!

Dacă ne jucăm cu banii ajungem în faliment. Profesioniştii îşi iau banii şi se duc acasă şi noi ajungem în insolvenţă şi faliment. Dacă cineva garantează titulul, da, dar eu nu sunt dispus să risc. Iei trei jucători cu 10 milioane şi iei titlul. Eu vreau garanţii, nu o şansă în plus. Nu mai am încredere în garanţii. Las lucrurile aşa cum sunt. Vreau să mă acopăr. Să zicem că aduc doi jucători. Pe Olaru nu poţi să-l scoţi din echipă şi nici pe Tănase. Aş aduce jucători, dar cine îi poate înlocui pe ei doi din România?

Nimeni nu îi poate înlocui pe ei doi în România. Pe Şut vreau să iau bani pe el. Am putea lua un închizător. Pe Tavi Popescu nu pot să nu-l scot, trebuie să joace meci de meci. Pe Florinel Coman, Ianis Stoica şi Cordea nu poţi să îi scoţi. Eu fac aşa cum ştiu şi nu am intrat în faliment„, a spus Gigi Becali, potrivit digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Toni Petrea, dezvăluiri din cantonamentul lui FCSB de la Berceni
  • Câți jucători au picat proba cântarului

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
Vezi toate știrile
Citește și