Închide meniul

„Păi, Nadal e mai fraier? Cei din echipa lui au cautat circ!” Ilie Năstase a pus tunurile pe Novak Djokovic: „Eu dacă eram în locul lui nici nu mă urcam în avion!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 14 ianuarie 2022, 15:40

„Păi, Nadal e mai fraier? Cei din echipa lui au cautat circ! Ilie Năstase a pus tunurile pe Novak Djokovic: „Eu dacă eram în locul lui nici nu mă urcam în avion!

Ilie Năstase este fost lider ATP

Ilie Năstase, în timpul unui meci de tenis demonstrativ / EDUARD VINATORU / MEDIAFAX FOTO

Ilie Năstase a pus tunurile pe Novak Djokovic

„Nole a greșit grav. Și cu asta punct. Eu dacă eram în locul lui nici nu mă urcam în avion. Cei din echipa lui aveau obligația să-l facă să înțeleagă că nu are ce să caute în Australia dacă nu este vaccinat. Au cautat circ și l-au găsit. Legea este lege pentru toată lumea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Păi, Nadal e mai fraier? Băiatul ăla de ce a înțeles cum stă treaba și cum e regulamentul, iar Nole s-a încăpățânat? După părerea mea părinții lui Nole au greșit grav cu toate acele declarații. I-au facut mult rău. Băiatul nu avea ce să caute în Australia, iar cel care a luat hotărârea ca el să plece acasă a procedat corect.

Nu uitati că australienii au suferit enorm din cauza restricțiilor din țară lor, iar ceilalți de pe tablou trebuie respectați. Ei s-au spus regulamentului. Este clar că Australian Open o să fie mai sărac fără Nole, dar viața merge înainte”, a răbufnit Ilie Năstase, potrivit prosport.ro.

Novak Djokovic e liber până sâmbătă dimineață! Ce urmează pentru sârb

Judecătorul Anthony Kelly a anunţat, vineri, după o audiere de instrucţie desfăşurată la Melbourne şi care s-a încheiat aproximativ la ora locală 23.00, că Noval Djokovic este liber până sâmbătă dimineaţă, când se va prezenta pentru a fi audiat de oficiali ai Poliţiei de Frontieră.

La ora 08.00, Djokovic se va prezenta în faţa Poliţiei de Frontieră. Apoi, între orele 10.00 şi 14.00 va rămâne reţinut, dus de autorităţi la birourile avocaţilor săi, unde îl vor escorta doi ofiţeri ai Poliţiei de Frontieră.

Reclamă

Duminică, la ora 09.00, el va fi dus din nou de doi poliţişti la birourile avocaţilor săi. Ca urmare a îngrijorării exprimate de avocaţii sportivului, s-a convenit ca Djokovic să fie reţinut într-un loc care să nu fie dat publicităţii, din motive de siguranţă şi pentru a se evita “un circ mediatic”.

Novak Djokovic va fi reținut sâmbătă

Ministrul nu va face niciun demers pentru expulzarea lui Djokovic din Australia cel puţin până la încheierea procedurilor. De asemenea, procesul a fost transferat de la Federal Circuit Court la Tribunalul Federal.

Audierea de instrucţie de vineri, în faţa judecătorului Anthony Kelly, a avut loc în sistem online. Kelly este judecătorul care luni a întors prima decizie autorităţilor de anulare a vizei lui Djokovic şi a ordonat ca sportivului să i se permită să rămână în Australia. Avocaţii lui Djokovic ar fi vrut ca procesul să continue la Federal Circuit Court.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
27
apr.
22:51
Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor
27
apr.
22:43
Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu
27
apr.
22:42
Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!”
27
apr.
22:31
FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României
Vezi toate știrile
Citește și