Închide meniul

„Păi, Nadal e mai fraier? Cei din echipa lui au cautat circ!” Ilie Năstase a pus tunurile pe Novak Djokovic: „Eu dacă eram în locul lui nici nu mă urcam în avion!”

Dragoș Vasile Publicat: 14 ianuarie 2022, 15:40

„Păi, Nadal e mai fraier? Cei din echipa lui au cautat circ! Ilie Năstase a pus tunurile pe Novak Djokovic: „Eu dacă eram în locul lui nici nu mă urcam în avion!

Ilie Năstase este fost lider ATP

Ilie Năstase, în timpul unui meci de tenis demonstrativ / EDUARD VINATORU / MEDIAFAX FOTO

  • Ilie Năstase a pus tunurile pe Novak Djokovic
  • Legendarul sportiv, deranjat de atitudinea liderului ATP

Ilie Năstase a pus tunurile pe Novak Djokovic

„Nole a greșit grav. Și cu asta punct. Eu dacă eram în locul lui nici nu mă urcam în avion. Cei din echipa lui aveau obligația să-l facă să înțeleagă că nu are ce să caute în Australia dacă nu este vaccinat. Au cautat circ și l-au găsit. Legea este lege pentru toată lumea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Păi, Nadal e mai fraier? Băiatul ăla de ce a înțeles cum stă treaba și cum e regulamentul, iar Nole s-a încăpățânat? După părerea mea părinții lui Nole au greșit grav cu toate acele declarații. I-au facut mult rău. Băiatul nu avea ce să caute în Australia, iar cel care a luat hotărârea ca el să plece acasă a procedat corect.

Nu uitati că australienii au suferit enorm din cauza restricțiilor din țară lor, iar ceilalți de pe tablou trebuie respectați. Ei s-au spus regulamentului. Este clar că Australian Open o să fie mai sărac fără Nole, dar viața merge înainte”, a răbufnit Ilie Năstase, potrivit prosport.ro.

Reclamă

Novak Djokovic e liber până sâmbătă dimineață! Ce urmează pentru sârb

Judecătorul Anthony Kelly a anunţat, vineri, după o audiere de instrucţie desfăşurată la Melbourne şi care s-a încheiat aproximativ la ora locală 23.00, că Noval Djokovic este liber până sâmbătă dimineaţă, când se va prezenta pentru a fi audiat de oficiali ai Poliţiei de Frontieră.

La ora 08.00, Djokovic se va prezenta în faţa Poliţiei de Frontieră. Apoi, între orele 10.00 şi 14.00 va rămâne reţinut, dus de autorităţi la birourile avocaţilor săi, unde îl vor escorta doi ofiţeri ai Poliţiei de Frontieră.

Reclamă

Duminică, la ora 09.00, el va fi dus din nou de doi poliţişti la birourile avocaţilor săi. Ca urmare a îngrijorării exprimate de avocaţii sportivului, s-a convenit ca Djokovic să fie reţinut într-un loc care să nu fie dat publicităţii, din motive de siguranţă şi pentru a se evita “un circ mediatic”.

Novak Djokovic va fi reținut sâmbătă

Ministrul nu va face niciun demers pentru expulzarea lui Djokovic din Australia cel puţin până la încheierea procedurilor. De asemenea, procesul a fost transferat de la Federal Circuit Court la Tribunalul Federal.

Audierea de instrucţie de vineri, în faţa judecătorului Anthony Kelly, a avut loc în sistem online. Kelly este judecătorul care luni a întors prima decizie autorităţilor de anulare a vizei lui Djokovic şi a ordonat ca sportivului să i se permită să rămână în Australia. Avocaţii lui Djokovic ar fi vrut ca procesul să continue la Federal Circuit Court.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia Vezi toate știrile
Pe același subiect
Novak Djokovic s-a despărţit de Goran Ivanisevic! Anunţul emoţionant al sârbului: "Te iubesc"
ATP • 27 mart., 11:25
Novak Djokovic s-a despărţit de Goran Ivanisevic! Anunţul emoţionant al sârbului: „Te iubesc”
Primul turneu la care va participa Novak Djokovic, după înfrângerea-şoc de la Indian Wells
ATP • 23 mart., 21:52
Primul turneu la care va participa Novak Djokovic, după înfrângerea-şoc de la Indian Wells! Posibil duel „de foc” cu Rafael Nadal
Novak Djokovic a fost eliminat incredibil de la Indian Wells
ATP • 12 mart., 9:34
Novak Djokovic a fost eliminat incredibil de la Indian Wells! Liderul ATP, învins de un italian de 20 de ani. Eşec fără precedent
Novak Djokovic a stabilit o nouă bornă incredibilă, după victoria de la Indian Wells! Sârbul vine după recordul lui Rafael Nadal
ATP • 10 mart., 13:12
Novak Djokovic a stabilit o nouă bornă incredibilă, după victoria de la Indian Wells! Sârbul vine după recordul lui Rafael Nadal
Novak Djokovic a dat gol într-un amical și l-a imitat pe Cristiano Ronaldo
Tenis • 9 mart., 13:55
Novak Djokovic a dat gol într-un amical și l-a imitat pe Cristiano Ronaldo. S-a bucurat în stilul superstarului de la Al-Nassr