Închide meniul
UPDATE

Novak Djokovic a fost reținut! Scandal imens în Australia. Sârbul va afla duminică dacă va putea juca la Australian Open 2022

Antena Sport Publicat: 15 ianuarie 2022, 1:15 / Actualizat: 15 ianuarie 2022, 2:23

Novak Djokovic a fost reținut! Scandal imens în Australia. Sârbul va afla duminică dacă va putea juca la Australian Open 2022

Novak Djokovic e liber până sâmbătă dimineață!

Profimediaimages

  • Novak Djokovic a fost reținut
  • Nole va afla duminică dacă va putea participa la Australian Open

Update: În următoarele ore, atât avocații lui Novak Djokovic, cât și reprezentanții guvernului vor trebui să depună documente în instanță. Conform celor de la The Sun, Novak Djokovic ar trebui să fie audiat duminică dimineață în Australia, la ora 09.30 (n.r. – ora 00.30 a României). Tot în acea zi, sârbul ar urma să afle dacă poate juca la Australian Open.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Update: Novak Djokovic a ajuns la biroul avocaților. Audierea sârbului la Tribunalul Federal a început. Nole își susține punctul de vedere.

Reclamă

Update: Situație incredibilă în Australia. Presa internațională scrie că Novak Djokovic fost reținut, din nou, de polițiștii, imediat după ce audierea de la Biroul de Emigrări s-a încheiat, conform unui acord încheiat anterior. Numărul 1 ATP va fi dus la Tribunalul Federal.

Reclamă

Update: Novak Djokovic este audiat, în acest moment, de cei de la Biroul de Emigrare. După aceea, numărul 1 mondial va ajunge la Tribunalul Federal.

Update: Medicul lui Novak Djokovic a rupt tăcerea! Detalii AICI

Update: Novak Djokovic va fi audiat sâmbătă, la ora 08.00 (n.r. – ora României 00:10) la Oficiul de Emigrări. Autorităţile i-au anulat pentru a doua oară viza de intrare în ţară, însă sârbul a decis să conteste din nou decizia autorităţilor în instanţă.

Reclamă 4 / 0/3

La ora 08.00, Djokovic se va prezenta în faţa Poliţiei de Frontieră. Apoi, între orele 10.00 şi 14.00 va rămâne reţinut, dus de autorităţi la birourile avocaţilor săi, unde îl vor escorta doi ofiţeri ai Poliţiei de Frontieră.

Duminică, la ora 09.00, el va fi dus din nou de doi poliţişti la birourile avocaţilor săi. Ca urmare a îngrijorării exprimate de avocaţii sportivului, s-a convenit ca Djokovic să fie reţinut într-un loc care să nu fie dat publicităţii, din motive de siguranţă şi pentru a se evita “un circ mediatic”.

Novak Djokovic va fi reținut sâmbătă

Ministrul nu va face niciun demers pentru expulzarea lui Djokovic din Australia cel puţin până la încheierea procedurilor. De asemenea, procesul a fost transferat de la Federal Circuit Court la Tribunalul Federal.

Audierea de instrucţie de vineri, în faţa judecătorului Anthony Kelly, a avut loc în sistem online. Kelly este judecătorul care luni a întors prima decizie autorităţilor de anulare a vizei lui Djokovic şi a ordonat ca sportivului să i se permită să rămână în Australia. Avocaţii lui Djokovic ar fi vrut ca procesul să continue la Federal Circuit Court.

Australian Open 2022 | Mesajul ferm al lui Darren Cahill după situația teribilă în care a ajuns Novak Djokovic

Darren Cahill a reacționat după scandalul uriaș în care este implicat Novak Djokovic. Sârbului i-a fost anulată din nou viza și, dacă nu va câștiga un nou apel, va trebui să plece de urgență din Australia.

”Toată lumea a greșit și a ieșit un dezastru. Novak, Tennis Australia, guvernul Victoriei, guvernul federal. Ar fi trebuit să se ia o decizie dură, ținând cont prin ce au trecut australienii.

Fă-ți vaccinul și vino să joci la Australian Open! Dacă nu, poate ne vedem în 2023. Nu este loc de interpretări”, a scris Cahill, pe contul de Twitter.

Reclamă

Novak Djokovic s-a antrenat la Melbourne, în speranţa că va avea şansa de a lupta pentru al zecelea trofeu Australian Open şi al 21-lea de Grand Slam.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Novak Djokovic s-a despărţit de Goran Ivanisevic! Anunţul emoţionant al sârbului: "Te iubesc"
ATP • 27 mart., 11:25
Novak Djokovic s-a despărţit de Goran Ivanisevic! Anunţul emoţionant al sârbului: „Te iubesc”
Primul turneu la care va participa Novak Djokovic, după înfrângerea-şoc de la Indian Wells
ATP • 23 mart., 21:52
Primul turneu la care va participa Novak Djokovic, după înfrângerea-şoc de la Indian Wells! Posibil duel „de foc” cu Rafael Nadal
Novak Djokovic a fost eliminat incredibil de la Indian Wells
ATP • 12 mart., 9:34
Novak Djokovic a fost eliminat incredibil de la Indian Wells! Liderul ATP, învins de un italian de 20 de ani. Eşec fără precedent
Novak Djokovic a stabilit o nouă bornă incredibilă, după victoria de la Indian Wells! Sârbul vine după recordul lui Rafael Nadal
ATP • 10 mart., 13:12
Novak Djokovic a stabilit o nouă bornă incredibilă, după victoria de la Indian Wells! Sârbul vine după recordul lui Rafael Nadal
Novak Djokovic a dat gol într-un amical și l-a imitat pe Cristiano Ronaldo
Tenis • 9 mart., 13:55
Novak Djokovic a dat gol într-un amical și l-a imitat pe Cristiano Ronaldo. S-a bucurat în stilul superstarului de la Al-Nassr