Închide meniul

Favoritul lui Gigi Becali, aproape de a pleca din Liga 1. E dorit în străinătate. „Nu contează oferta pentru mine”

Gabriel Zamfirescu Publicat: 14 ianuarie 2022, 22:10

Reclamă
Favoritul lui Gigi Becali, aproape de a pleca din Liga 1. E dorit în străinătate. „Nu contează oferta pentru mine

Gigi Becali, mesaj pentru Mihai Rotaru înainte de Universitatea Craiova - FCSB

Profimedia

FC Botoşani este foarte aproape de a pierde doi jucători importanţi la începutul lui 2022. Unul dintre favoriţii lui Gigi Becali, care a vrut să-l aducă de mai multe ori la FCSB, este dorit în lumea arabă. Chiar patronul Botoşaniului, Valeriu Iftime, a recunoscut că este foarte aproape să îl piardă pe Hervin Ongenda, dar şi pe Bogdan Racoviţan care este aproape de un transfer în Polonia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Favoritul lui Gigi Becali, aproape de a pleca din Liga 1

Hervin Ongenda este aproape de a pleca pentru a doua oară de la Botoşani, dar acum Valeriu Iftime nu va ţine la preţ. „La Hervin e mai special, nu negociez contractul lui, îi dau drumul și i-am spus că, dacă îi convine, nu contează oferta pentru mine. A venit pentru nimic în vară și e foarte puțin acum să am opțiune pe el. Știți că e un copil mai special și nu știu dacă e dezorganizat, dar nu îl poți decripta, să știi unde vrea să se ducă sau ce vrea să facă. El e un talent frumos, mie îmi place și ca om, dar sunt niște impresari de-ai lui sau prieteni care îi caută oferte, dar nu sunt la curent și nu negociez eu.

Doar nu sunt nebun să îl țin pe Ongenda pe margine! Dacă va rămâne, va juca, sper să joace bine până la final. Ar fi păcat să nu plece acum, că sunt niște bani interesanți pentru el. Cred că merită, la cât fotbal știe. El trebuie să se organizeze”, a spus Valeriu Iftime, conform digisport.ro.

Ongenda, dorit şi de CFR Cluj

Hervin Ongenda a intrat în ultimele 6 luni de contract cu FC Botoșani şi ar fi dorit de campioana CFR Cluj, dar are oferte şi din Orientul Mijlociu. Ardelenii au încercat să-l transfere pe Ongenda și în vara trecută, dar oferta de 150.000 de euro a fost refuzată de către patronul Botoşaniului, Valeriu Iftime.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:45 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-3. Safranko a reușit hattrick-ul! Partida s-a reluat, iar scandările xenofobe continuă! 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Verstappen, primul în antrenamente. Calificările de la sprint, de la 23:15 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” Vezi toate știrile
Citește și